Originally Posted by EMLAK piyasada direk etken oyuncu isen.. bi hisseyi % 900 götürecek paran varsa.. hedgeyi düşünmezsin dayı... hisseyi % 900 arttırıp.. vadelisinde short açmak.. ne biliyim Hangi hisseymiş o %900 götürecek Thy yi götürsün de görelim...Zaten bofa dediğin senin ,benim paralı hallerimiz. Hans, maykıl değil.. Hedge bu işin doğası. Haa burada toto loto tadında bakılıyor o ayrı tabi..
Originally Posted by emregunes Hangi hisseymiş o %900 götürecek Thy yi götürsün de görelim...Zaten bofa dediğin senin ,benim paralı hallerimiz. Hans, maykıl değil.. Hedge bu işin doğası. Haa burada toto loto tadında bakılıyor o ayrı tabi.. geçmişte olmadı değil işgyo misal .. vadeliside vardı. ne op yemişti zamanında. neyse demek istediğim bir yönden takas tek başına gösterge olamaz..
Originally Posted by EMLAK geçmişte olmadı değil işgyo misal .. vadeliside vardı. ne op yemişti zamanında. neyse demek istediğim bir yönden takas tek başına gösterge olamaz.. Hengamede bakamadım dapgm tabanı bozmuş
Hamdım Piştim Yandım
Forum Rules
Yer İmleri