kadın zaten semih beni hırpaladı menejeriyle faiziyle aldı parayı villa aldım ödemesini yaptım diyo yani adam bırakın nominal parayı vadedilen uçuk faizi de almış
bir nevi dolandırıcıyı tokatlamış kadının ifadesine göre hala neyi iddia ediyolar ki
https://www.hurriyet.com.tr/gundem/s...detti-42367890
Şeçil Erzan, paralarını geri isteyenleri sürekli oyalamış. Yarın ödeyeceğim 5 gün sonra ödeyeceğim falan.
Biri de Bankanın Genel Müdürlüğüne, BDDK’ya, Cimer’e gidip şikayet etmemiş.
Hadi bunu geçtim. Şubedeki veya Denizbank’ın herhangi bir Şubesine gidip, bir personele benim bakiyem ne kadar diye sormamış.
En doğrusu gerçek adaletin işleyip, bunların 1 cent para geri almamalarıdır.
Cent diyorum çünkü yerli ve milli topçuların TL ile hiç işi olmamış. Hep şerro ve camdaki kız.
Ancak, iki dudak arasından çıkacak bir söz ile bunlar paralarını faizi ile birlikte geri alacaklar.
Çok eminim ve son kararım.
Son düzenleme : EGEDUK; 03-12-2023 saat: 10:00.
Şimdi burada, ( erbakan ın deyişi ile) faizci, kapitalist, batı taklitçisi , ayaktopçopçusu takım bu kazandıkları paraların vergisini ödeyecekler miydi mesela , semih , kadını dövüp almış gelir vergisini verdimi, vermediyse hemen cezai işlem yapılmalı aynı Dilan P. de A takımı denen tiplerin mal varlığına el konulduğu gibi bu Fatterim ve ekürisi ne de gereken ayar verilmelidir.
Bunlar vergisiz kazanç, tefecilik, faizcilik felandır![]()
No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .
Yer İmleri