Sayfa 933/1001 İlkİlk ... 433833883923931932933934935943983 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 7,457 - 7,464 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

1.  Alıntı Originally Posted by canlı Yazıyı Oku
    Bu dolandırıldıklarını iddia eden '' uyanıklar '' aslında kendileri vergi suçlusu olarak yargılanmalı. Bankalar, kayıtlı çalışan kuruluşlardır. Hatta yasaya göre müşteri kayıtlarıyla banka kayıtları arasında bir uyuşmazlık olursa banka kayıtları geçerlidir.

Hal böyleyken bazı medyatik avukatların ( bu avukatlarda böyle durumlarda dara düşeni bir daha soyarlar ) hukuk adı altında zorlama delillerle ( kamera görüntüleri, telefon trafiği vb.) bankadan para koparma girişimleri sonuçsuz kalacaktır. Eğer iki dudak arasından çıkacak emirle para ödemesi hukuki bir kılıfa sokulursa Bankalar Birliği denen kurum kesinlikle sessiz kalmaz. Susarsa sıranın kendilerine de geleceğini çok iyi bilirler.

Bir de bu gelir vergisi vermeyen topçu tayfasının elinde 100 bin TL lik akıllı telefonlar var. Girip hesabına internetten bakmayı biliyordur.

Bu topçular eğer hayatında sadece 1 kere bile herhangi bir bankanın MOBİL veya Internet bankacılık kullanıp bir işlem ödeme veya FAST EFT yaptıysa bu bile kişinin parasını sistem dışına bilerek çıkardığına delil sayılır.

Misal benim kayıtlı tüm param bankada hesapta fonda. Görmek istediğim zaman anında mobilden girip görürüm. Bankaya para yatırır yatırmaz hemen mobilim açarım bakarım görürüm, tamam sorun yok derim.

Topçular bu işin illegal olduğunu bile bile para yatırmışlar. Devlet bunları sürekli koruyup hiç gelir vergisi almadığı için bunlar her zaman beleşe alışmışlar.

Bir dolandırıcı banka çalışanı çıktı ve bu topçuları kolay yoldan yüksek kazanç verme taahhüdü ile iki taraflı kayıtdışı anlaşma yoluyla kandırdı, bunlar da zaten kayıtdışını sevdikleri için hemen yüksek kazanç taahhüdüne atladılar.

Burada asıl suçlu topçulardan gelir vergisi almayan sistemdir. Bunları beleş kolay vergisisiz ve kayıtdışı paraya alıştırırsan bir gün dolandırıcı gelir çarpar.

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku

Amaç ekonomik sıkıntıları halka unutturmak...Milletin ağzına verdiler bir sakız forum ahalisi dahil herkesin hoşuna gittti bu sakızın tadı...128 öyle mi çok acıydı tadı

3. Avrupa Birliğinde Dolaylı Vergi ortalaması %30 iken bizde bu oran %75 lere ulaştı. Sistem kayıtdışını teşvik eder hale geldi.

4.  Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    Doğru mu?

Tadilat vs işiniz varsa ustanın istediği parayı verecek zamanı ve gönlü oluncaya kadar bekleyeceksin. Ben Nisan'da malzemenin ve işçiliğin parasını verdim. Daha bekliyorum kaynım yapacak. Muhtemelen bir iko haftaya yapacak. Kayınço köyden geldiği burada kaynakçısı kapı imalatı vs çalıştı şuan da elektrik tesisatı hariç hepsini çok kaliteli ve güzel yapabiliyor müşteriler sırada bekliyor. Aylık geliri 150-200 bin.

5. Yobazin teki Ataturk e baya agir kufur etmis hatta hayatimda gordugum en agir kufurler

Hic yapmadigim bir sey yaptim ve adami gidip CIMER e sikayet ettim. CIMER den cevap geldi yolladiginiz twitter yok silinmis diye

Iyide bunun bir kaydi kuydu yokmu CIMER bulamiyormu?

Iyi o zaman isteyen istedigine kufur edip 1 hafta sonra silsin nasil olsa CIMER cevap verene kadar 1 ay geciyor

6.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Yobazin teki Ataturk e baya agir kufur etmis hatta hayatimda gordugum en agir kufurler

Hic yapmadigim bir sey yaptim ve adami gidip CIMER e sikayet ettim. CIMER den cevap geldi yolladiginiz twitter yok silinmis diye

Iyide bunun bir kaydi kuydu yokmu CIMER bulamiyormu?

Iyi o zaman isteyen istedigine kufur edip 1 hafta sonra silsin nasil olsa CIMER cevap verene kadar 1 ay geciyor
    Ekran görüntüsü alın o anda

Ekran görüntüsü varsa

Silse bile sıyrılamaz.

7.  Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    Ekran görüntüsü alın o anda

Ekran görüntüsü varsa

Silse bile sıyrılamaz.
    Adam Almanyada yasiyor bildigin Alamanci

Kullandigi isim sahteydi belli yani peki bu durumda ekran goruntusu alsaydim CIMER yurtdisinda yasayana ne yapabilirki? gercek ismini bile bulamazki

8.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Adam Almanyada yasiyor bildigin Alamanci

Kullandigi isim sahteydi belli yani peki bu durumda ekran goruntusu alsaydim CIMER yurtdisinda yasayana ne yapabilirki? gercek ismini bile bulamazki
    Yurtdışında ise bişey yapamazlar sanırım

AMA

Tr’de ise isim , hesap sahte olsa bile bulurlar.

Yeterki istesinler.

Sayfa 933/1001 İlkİlk ... 433833883923931932933934935943983 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •