Emekliler aldınız mı 5 bin TL paranızı...
Her ay 45 bin TL İstanbul ödeneği
Ankara’dan İstanbul’a yerleşen ve pahalılıktan etkilenen BDDK personeline her ay ‘Hayat Tazminatı’ ödenmesi için kanun teklifine madde eklendi. Düzenleme ayrımcılık tartışması yarattı
https://www.sozcu.com.tr/her-ay-45-b...-odenegi-p4191
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Bu dolandırıldıklarını iddia eden '' uyanıklar '' aslında kendileri vergi suçlusu olarak yargılanmalı. Bankalar, kayıtlı çalışan kuruluşlardır. Hatta yasaya göre müşteri kayıtlarıyla banka kayıtları arasında bir uyuşmazlık olursa banka kayıtları geçerlidir.
Hal böyleyken bazı medyatik avukatların ( bu avukatlarda böyle durumlarda dara düşeni bir daha soyarlar ) hukuk adı altında zorlama delillerle ( kamera görüntüleri, telefon trafiği vb.) bankadan para koparma girişimleri sonuçsuz kalacaktır. Eğer iki dudak arasından çıkacak emirle para ödemesi hukuki bir kılıfa sokulursa Bankalar Birliği denen kurum kesinlikle sessiz kalmaz. Susarsa sıranın kendilerine de geleceğini çok iyi bilirler.
Cumhuriyetin 100. yılına özel ödenen Emekliye biçilen değeri gösteren Beeşşbiin tl. mizi aldık. Nereden nereye. CEHAPE döneminde hiç Beeşkuuruşş verdiler mi ? Aldık almasına da bu kadar büyük parayla nasıl yatırım yapacağımızı bilemedik. Tam seçil hanıma %250 faiz versin diye götürecekken olayı patlattılar. Konut alsak durgunluğa girdi diyorlar. TOOG alalım derken cuma günü zam gelmiş.
Bu para yiyerek tüketilecek bir para değil ki . En iyisi ABD borsalarından yüklü hisse almak. Pardon ya dövizli işlemlere de % 40 vergi geliyormuş. Eee ne yapcaz şimdi bu kocaman 5 bini....
Doğru mu?
![]()
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yer İmleri