Sayfa 935/1001 İlkİlk ... 435835885925933934935936937945985 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 7,473 - 7,480 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

1. Bunlar dogrumu ?

Bu da Drama kısmı
    FATİH TERİM FONU SOLDA SIFIR.

İspanya’nın Atletico Madrid takımında, bir Türk topçu oynar.
    Ülkenin siyasetçileri bu topçunun Barcelona’da oynamasını isterler.
    Türk Hava Yolları Barcelona’ya zaten sponsordur. 10 milyon Euro vermiştir. Araya bazı kişileri sokarlar bu topçuyu Barcelona’ya alın, diye. Barcelona’nın bu topçuyu Atletico Madrit’ten almak için 15 milyon Euro’ya ihtiyacı vardır. Barcelona, Fair play çerçevesinde bu parayı ödeyemez. Türk Hava Yolları bir kılıf bulur, bir şeye daha sponsor olur ve Barcelona’ya 15 milyon Euro öder ve transfer gerçekleşir. Barcelona bedavadan topçu almış olur.
    Oynarsa oynar, oynamazsa oynamaz. Nasılsa maliyet SIFIR
    Ama Türk topçu Barcelona’nın kıymetini bilmez.
    Fırsat buldukça İstanbul’a kaçar. Dünyası İstanbul’daki hatunlardır.
    200’ye yakın antrenmana çıkmaz. Barcelona bunu kapının önüne koyar. 12,5 milyon Euro’yu getiren bu topçuyu alır der.
    İşin mizahı.
    Barcelona bu topçuya kasasından 1.-Euro ödememiştir.
    Topçu için 12,5 milyon Euro ister. Müşteri çıkmaz.
    Topçunun Avrupa piyasasında vukuatları ayyuka çıkmıştır.
    Galatasaray ilgilenir ama 12,5 milyon ödeme şansı yoktur.
    İşe yine siyasiler girer. Yukarıdan emir gelir,
    Başakşehir bu topçuyu alsın. Başakşehir'in imkanları kısıtlı.
    Bütçeden verecekleri para 3,5 milyon Euro’dur.
    Açık olan 9 milyon Euro’yu birisi vermelidir.
    Bir kuruma yukarıdan emir gelir. Kurum 9 milyon Euro’yu öder.
    Kim? Bir ipucu vereyim.
    Bu kurumun ucuz ürünlerini almak için, garibanlar sabah 6’da kuyruğa giriyor. Ürünleri halk için. Ama bu kurum 9 milyon Euro ödüyor. Halbuki bu parayı fiyatına yansıtsa. Ne güzel olur.
    9 milyon Euro’yu ödeyen kurum.
    İSTANBUL HALK EKMEK.
    Şimdi gelelim yazının sonuna.
    Bu ülkenin 24 milyon Euro'su,
    Birilerin keyfi için Barcelona'ya ödenmiştir.
    Ne için ?
    Topçu Barcelona'da oynadı da,
    Ne oldu?

Bir hesap yapın.
    24 milyon Euro'ya kaç okul yapılır.

Nasıl ama ...?!

ALINTI

2. Oğlanın araba vardı baya masraf çıkardı sattık. Mayısta aldık üstüne ettiğimiz masrafı sayarsak başa baş yada az zararla verdik. Şimdi parayı ne yapalım araba mı alalım yoksa başka bir şey mi para 200 *220 bin olur en fazla ni konuda tavsiyesinde olan varsa okumak istiyorum

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

https://www.sondakika.com/haber/habe...yida-16592268/

Her şey altından yana.
    Kastirsef üstad neredesiniz?
    [emoji3]

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Oğlanın araba vardı baya masraf çıkardı sattık. Mayısta aldık üstüne ettiğimiz masrafı sayarsak başa baş yada az zararla verdik. Şimdi parayı ne yapalım araba mı alalım yoksa başka bir şey mi para 200 *220 bin olur en fazla ni konuda tavsiyesinde olan varsa okumak istiyorum
    PPF ya da faize göm..Seçimden 2 hafta önce de döviz cinsi varlığa göm ...Seçimden sonraki sonbaharda araba al derim...YTD dir...

3.31 de benden olsun
    2.69 kapılmış o yüzden
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,127
     Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    PPF ya da faize göm..Seçimden 2 hafta önce de döviz cinsi varlığa göm ...Seçimden sonraki sonbaharda araba al derim...YTD dir...
    Mantıklı,seçim sonunda herşey çok kötü olacak,şu anki ekonomik bunalım bile onun yanında yavru kalacak

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,127
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku

Her şey altından yana.
    [emoji3]
    https://tr.investing.com/commodities/gold

2.091,70
    +34,50
    (+1,68%)

Devamlı altın fonuna ve eurobonda yüklendim,gram altın ve döviz alım,satım makası yüksek olduğundan,ayrıca likitlerim likit fonda,çünkü herşey anında değişiyor ülkemizde ve dünyada,fiziki olanlar yastık bankta zulada borsada sadece 5/1 değerlendiriyorum,çünkü borsaya güvenmiyorum 13 senedir saece vurkaç yapıyorum,zamanında TH vardı bu forumlarda şimdi ısctr topiğine takılıyor,bu adam eski foncudur,bu olaydan çok zarar etmiştir,ben devamlı tradeden yanaydım al,satçı olarak,oda ısrarlan böyle sistemde zarar edersin diyordu,bende ısrarlan kendini kollarsın diyordum,şimdi benim taktiği uyguluyor baktım

8.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku

Her şey altından yana.
    [emoji3]

Altın savaştan dolayı yükselmiyor. Tüm dünya merkez bankaları arsızca ahlaksızca ve fütursuzca M3 para arzını çok fazla arttırdılar. Savaş sadece bir katalizör. Savaş olmasaydı da aynısı olurdu. Süreyi hızlandırır yavaşlatır. Ama olacak olan olur.

Merkez bankaları M3 para arzını arttırdığı sürece Altın sürekli yükselmek zorunda.

2024 yılında 2500$ Altın ons değeri görülmesi ihtimal dahilinde. Buralara gelince pozisyon azaltılabilir, başka enstrümanlardan ucuz kalanlara geçiş yapılabilir. Amerikan FED daha çok para basarsa bu rakamı tekrar yükseltiriz.

Altın önden koşar, diğer varlıklar sonra koşar.

Sayfa 935/1001 İlkİlk ... 435835885925933934935936937945985 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •