Askeri ücrete %40-45 arası zam olur , bağkur ve ssk emeklilerine 7500 buralardan alanlara ayrıdan bir iğleştirme %40-45 zam , memur emeklilerine %45-50 benim beklentim.
Türk iş başkanı Sakarya Ak parti kurucusudur , bakmayın salvolara bugun seçimi vardı 1-2 gün önce giderli konuşmayın bu yüzden yaptıseçimlerden önce sert ve bol vaatli konuşmalar çok olur buda onlardan.
11 aralıktan sonra sendikada ne alacağını hükümette ne vereceğini nerede anlaşacaklarına kadar bu kişiler bilmiş olacak , Aralık sonuna kadar tv ekranlarından ince ince kayıkçı kavgası ile ay biter.![]()
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
bir şarkı duyarsan sevdadan yana / aç bir bixi cola / bir şiir okursan gözyaşı dolu / ve hüsran olursa her al satın sonu / hatırla kerizim palayı hatırla .
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Şimşek çalışma bakanına hangi reçeteyi verdiyse onu verecekler.
Adamlar çalışan emekliye bile verecekleri ikramiyeyi ocaktan sonraya kaydırma derdindeler.
patronlar ayrıca 1-1.5 ay önce direk gidip askeri ücret yüksek olursa işçi çıkarmaya gideceklerini bildirenler var.
yanlış ekonomik kararlar buraya getirdi , patron ve çalışan karşı karşıya normalde yönetene hesap sorulması gerekirken.
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Küçüklüğümde İbo diye bir şarkıcı var; "Benim balonlarım vardı.. Onları çocuklar aldı.."
https://youtu.be/sP7hJgBfH9c?feature=shared
HSBC, #bist100 de bu haftayı toplam 3,5 milyar TL net rekor alış ile tamamladı. HSBC'nin bu hafta en çok aldığı hisseler şunlar:
#THYAO Türk Hava Yolları
#GARAN Garanti Bankası
#TUPRS Tüpraş
Yer İmleri