Rasyolar baska,fiyatlama baska[emoji780]
CPH1931 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Rasyolar baska,fiyatlama baska[emoji780]
Bu rasyolarda baska sirket olsa coktann 3 rakamlilar kulubune girmisti.Ýs bankasi kagitlari hep boyle .Ýsmen,Ýs finansal surunduruyorlar.Bide hic unutmam 2ay kadar ince Bloombergte ismi bende yorumcu Anadolu sigorta yanilmiyorsam 20 lerde idi o ara.O kadar net bir sekilde sigorta sirketlerini artik birakin bisey olmaz diye.Ýnanin ertesi gunden itibaren kagit 70 kusurlere kadar gitti.Nakdi var taze nakit girisi var..faizler yuksek.Ozsermaye devasa..Valla iyi imis...
Katýlýyorum Ýþ finansal kiralama hissesi ucuz biraz aldým teknik temel birbirlerini tamamlýyor.
Diðer hissem garanti hissesi o da ucuz durumda zaten anadolu sigortada ucuz durumda ytd.
Ýþ grubunda en iyi performansý Ýsmen hissesi göstermiþtir.Ýþ grubunda amiral gemisi Þiþe Cam çok geride kalmýþtýr.Cam sektörü zor sektör olduðu için diðerlerinin gerisinde kalmýþtýr.
Bi temettü vermesine bakar hissenin ucuz kalmasý 😀
Bi tartýþma oluþturmak istiyorum.
Bu borsadaki düþüþ faizin artmasý sebebiyle olduðu düþünülüyor.
Bu durumda kredi ihtiyacý olan þirketler,aracý kurumlar vs yani hemen hemen bütün sektörlerin düþmesi normal.
Sigorta ve faktoring bu yüksek faizden olumlu etkileniyor peki neden bunlar da düþüyor?
Sigortanýn yüksek faiz için tek dezavantajý primlerin düþme riski ancak prim verileri de güçlü geliyor.
Herkesin hissesi kendine göre en güzel hisse. Ansgr yi övmeye gerek yok burada.
Sizce neden sigortalar da düþüyor? Lütfen sadece haklý cevaplar yazýn.
Anadolu sigorta zirvesine göre % 18 yükseliþ yaþamasý gerekir telafi için faktoring hisseleri % 30 yükseliþ yaþamalarý gerekir telafi için piyasada zayýflýk yatay süreç devam ediyor XU100 8,000 üzeri kapanýþ yapamýyor eski 5000 benzetiyorum seçim belirsizliði olduðu gibi ytd.
XBANK güçlü durmaya devam ediyor nereye kadar dayanýr o ayrý konu ayrýca uzmanlar borsada çok fazla halka arz yapýldýðýný bununda borsayý olumsuz etkilediðini belirtiyorlar.Bence XBank,sigorta ve faktoring endeksleri belirleyeci olacaktýr borsada ytd.
Yer Ýmleri