Petrol fiyatlarının son 5 ayın en düşük seviyesinde seyretmesi akaryakıt fiyatlarına indirim olarak yansımaya devam ediyor. 2 gündür motorine gelen indirimlerin ardından bu gece yarısı da benzinin litresi 1 lira 65 kuruş ucuzlayacak.
Petrol fiyatlarının son 5 ayın en düşük seviyesinde seyretmesi akaryakıt fiyatlarına indirim olarak yansımaya devam ediyor. 2 gündür motorine gelen indirimlerin ardından bu gece yarısı da benzinin litresi 1 lira 65 kuruş ucuzlayacak.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
tepki yeter nerede kalmıştık deyip aşağı gelecek mi bakalım bence![]()
Ayhan başkanımın mundar ettiği kâğıdımı zabağlan %1 artıda iken sattım %1 eksideyken aldım. Bilançoya kadar böyle giderim. Bilanço dan sonra abka abinin dediği gibi Gogo yaparız
Piyasa salak ama o kadar da değil.
Borsada büyük para dönüyor.
<<<<<<
https://www.borsaistanbul.com/data/G.../gn414yeni.pdf
Nakit temettü dağıtımlarında, temettü dağıtımının yapılacağı işlem günü öncesi ilgili
dayanak varlığın özsermaye hali öncesi son kapanış fiyatı baz alınarak hesaplanan
temettü veriminin %10’un üstünde olması durumunda ilgili PVİOS’larda düzeltme
yapılır. Söz konusu durumda temettü veriminin %10’unu aşan kısmı baz alınarak
düzeltmeler yapılır.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yer İmleri