Sayfa 118/1005 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218618 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 937 - 944 arası.

Konu: Viop LVll

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    başkanım söylemek istediklerini anlamadım
    sonuç olarak :
    olayı doğru tutanaklayan polislere mi soruşturma açılmış ?
    yanlış tutanaklayan polislere mi ?
    Yanlış ve yanlı kabile reşsinin oğlu motokurye önüme atladı sanırım intihar etti gibi birşeyler anlatmış. Poliste asli kusurlu motorlu kurye diye yazmış. Oysa kamera görüntülerinde oğlanın arkadan bilinçli bir şekilde çok hızlı olarak kuryeye çarptığı gözüküyor.
    Burada esas sorun kamera görüntülerine savcılığın ve emniyetin anında değilde kurye öldükten sonra bakması
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Büyük bir olasılıkla bu dosya el altından çocuğun ailesine bir kaç yüz bin dolar tazminat ödenerek kapıtalacaktır.....Çünkü Somali Türkiye için çok strajeik bir ülke...Bu strateji doğrultusunda 20 yıldan beri devlet oraya büyük askeri, siyasi, insani ve ticari yatırımlar yaptı.......Somali 3 bölgeye bölünmüş durumda..........Bizim desteklediğimiz taraf Meşru olan hükümettir ......BM silah ambargosundan dolayı Türkiyenin eli kolu bağlıydı....Geçen hafta BM silah ambargosuda kalktı......Bir sonraki aşama TSK nin desteği ile Türkiye yanlısı meşru hükümetin bütün Somaliyi askeri harekatlarla birleştirmesi olacaktır...

Olaki katilin ailesi kurbanın ailesine el altından iyi bir maddi tazminat ödemedi.. o zaman bizim devlet yetkililerine yazıklar olsun derim...
    Kuryenin ailesin 2 tane özürlü çocuğu var.
    bir halt olacağı yok.

Oysa bizşm gündemimiz Ezilerek öldürülen Türk motokurye değil
    Peki gündemimiz ne sor kara vicdanlı kemal e sana aynı cevabı vermezse hiç bir şey diyemem
    Ahan gündemimiz

https://www.instagram.com/reel/C0r7L...E1MWVjZGVmZQ==
    bir halt olacağı yok.

4. Stratejik ülke olduğundan birkac yuzbin dolar tazminat yeterliyse inanın bana milyon dolara türk vatandaşı safarisi duzenleseniz dunyada epey bir müşteri bulursunuz.
    Büyük ülke böyle olunmaz önce kendi aileni sonra akrabani sonra mahalleni, ilini ve ülkeni seveceksin. insanını el üstünde tutacaksın sonrası diğer milletlere gelecektir.
    Doğu ülkelerini saymjyorum çünkü insan devlet için var buralarda. ABD olsa ne yapardı diye düşününce herhalde birkaç milyar dolarlık cizyesini alırdı yanına sevakin adasını ve çevresindeki bir kaç ili de üs yapardı. Hırsını alamadiysa mevcut başkanı devirir demokrasi ile yeni birini getirirdi sanırım.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Oysa bizşm gündemimiz Ezilerek öldürülen Türk motokurye değil
    Peki gündemimiz ne sor kara vicdanlı kemal e sana aynı cevabı vermezse hiç bir şey diyemem
    Ahan gündemimiz

https://www.instagram.com/reel/C0r7L...E1MWVjZGVmZQ==
    Kaza tamamen emniyet şeridinin kavşak noktasında yanlış kullanılması, önüne gelene çakar verdiğinde böyle olur. Hergün istanbula gelen biri olarak emniyet şeridi normal trafiğe açılmalı. Ambulans geldiğinde sadece emniyet şeridinden gittiğini hiç görmedim. Emniyet şeridini kullanan iki araç var, biri çakma çalarlı araçlar, Clio, hundai Getz, fort connect. Diğeri ise sadece motorlar. Bu kazada kavşak da emmiyet şeridi ihlali var. Normal yola katılmalı, emmiyet şeridinin bu şehre zerre faydası yok. Hem trafik azalır hemde motor kazaları tamamen biter.

6. Günaydın millet.

7. Günaydın.

8.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Stratejik ülke olduğundan birkac yuzbin dolar tazminat yeterliyse inanın bana milyon dolara türk vatandaşı safarisi duzenleseniz dunyada epey bir müşteri bulursunuz.
    Büyük ülke böyle olunmaz önce kendi aileni sonra akrabani sonra mahalleni, ilini ve ülkeni seveceksin. insanını el üstünde tutacaksın sonrası diğer milletlere gelecektir.
    Doğu ülkelerini saymjyorum çünkü insan devlet için var buralarda. ABD olsa ne yapardı diye düşününce herhalde birkaç milyar dolarlık cizyesini alırdı yanına sevakin adasını ve çevresindeki bir kaç ili de üs yapardı. Hırsını alamadiysa mevcut başkanı devirir demokrasi ile yeni birini getirirdi sanırım.

Safari fikri süpermiş. Dirimiz para etmedi bari ölümüz etsin

Sayfa 118/1005 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218618 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •