Abi enflasyon Mayýs Hazirana kadar yüksek olacak sonra enflasyonun yükseliþ hýzý düþecek yani enflasyon düþme iþi seneye belki. Geçen bilançoda benim takip ettiðim hissenin 1,3 milyon kâr faizi çýkýnca 22 milyoncuk kaldý. Borçlu þirketlerin bir çoðu böyle olur çok borçlu olanlarda iflas eder.
Ýþçi abi sen dün bir eþekten bahsettin o eþeði toplayýnca bir gün satmak zorunda kalýrsan nasýl satacan. Yüklü miktarda satýþ yapmaya kalksan dip olur bu kaðýt. Ama tfm benlik bu. Sýð kademeleri severim
Sabah sabah %2 gibi satsa daha iyimser olurdum ama þimdi kötümser bakýyorum endekse
yorumlarým al, tut, yat, sat ve en önemlisi yatýrým tavsiyesi olmayýp tamamen kendi görüþlerimden ibarettir.
Mehmet Þimþek enflasyon yakýnda düþecek derken Cevdet Yýlmaz daha ileri vadeleri söylüyor.
Komplo teorilerime göre döviz düþük tutulacak ve enflasyon yavaþlayacak ama seçimlerden sonra tekrar kamu zamlarý ile artacak.
Geçen sefer iþ adamýnda döviz yokken ucuz TL faiz ile düþük kurda döviz borçlarýný kapatmalarý ve yurt dýþýna para kaçýrmalarýna neden olundu. Bu sefer yüksek TL faizi var ama vatandaþda TL az, altýn ve döviz var.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Þu sýralar kýsa vadeli trade iþleminde yapýlacak en büyük hata bu geri kaldý diye almak oluyor.
Kontrollü bir piyasa olduðu için düþüyorsa birisi düþürüyor, yükseliyor ise birisi yükseltiyoýr diye düþünmek lazým.
Yýðýnlarýn fiyat üstünde çok belirleyici durumu yok tersine herife malzeme olunuyor.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Yer Ýmleri