Sayfa 158/1005 İlkİlk ... 58108148156157158159160168208258658 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 1,257 - 1,264 arası.

Konu: Viop LVll

1.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Türkiye için mümkün mü sence hem enflasyon yüksek aynı anda resesyon....kafa yor bakayım....dinamik bir ekonomi ve halkı sürekli tüketen bir TÜRK toplu mu.....
    Enflasyonu düşürme tedbirleri acı reçete gerektirir.
    Seçimlerden sonra göreceğiz alınacak tedbirleri..
    Asgari ücret zammı 1 senelik olacak, 2024 senesi içinde tekrar artış yapılmayacak şerhi koyacaklar,sanıyorum.(bence1)
    Ücretler sabit,döviz serbest kalmalı ki ihracat artsın...ithalat azalsın...(bence2)

YTD

hükümet sistemde bi sıkıntı var dayı .. meclis yok ... açıklamalar tek elden. kopyala yapıştır hergün oku aynı metni.

bu metinle bırak bir tane tankı durdurmayı.... sıkılan bir mermiye bile engel olamadı

israael 2 aydır filistini vuruyorda vuruyor...

3. Kadın Bilal e anlatır gibi detaylı tablo yapmış..
    Umarım sabah gene düşüş olursa hani yabancı nerede şeklinde üst finansal okuryazarlık yorumlar olmaz.
    Yabancı tablodan da görüldüğü gibi yeni gelmeye başladı. Yukarıdan da satarlar zamanı gelince....Seçim zamanı alıp yukarıdan vermişlerdi. Gene aynısını bekliyorum...Acele etmeden alıyorlar.. Bu arada enerjileri de toplamaya başlamışlar...Takaslarına bakan görecektir.

https://x.com/zeynepxaktas/status/17...267851019?s=20

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    bilgisi olmayanlar için

ben 1 diyordum... 1,5 trilyon dolar olmuş

sizce TÜRKİYE ekonomisi 1,5 trilyon dolar borcu kaldırabilir mi ?

bedevi teminat kabul eder mi ?

toprak alıyorlar ve su kaynaklarımızın kullanım haklarını alıyorlar

KIZILIRMAK... SİVASTAN, BAFRAYA... 150 SENE... ver gitsin.. istikrar sürsün
    e507 yazmıştı bi ara.
    Bankalarda çekilebilir döviz tevdiat hesabı 5 milyar usd civarı..
    Kalanı swaplar, petrol, telefon, araba, yol kredisi, makina alımı, hammade, hayvan ithalatı, fıstık, ceviz, ayçiçek yağı VS. Yenmiş, harcanmış, bitmiş..
    Ama banka hesapta böyle bir paranın yatırıldığını inkar etmiyor.. [emoji846]

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    e507 yazmıştı bi ara.
    Bankalarda çekilebilir döviz tevdiat hesabı 5 milyar usd civarı..
    Kalanı swaplar, petrol, telefon, araba, yol kredisi, makina alımı VS. Yenmiş, harcanmış, bitmiş..
    Ama banka hesapta böyle bir paranın yatırıldığını inkar etmiyor.. [emoji846]
    borç alan emir alır dayu..

6.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Kadın Bilal e anlatır gibi detaylı tablo yapmış..
    Umarım sabah gene düşüş olursa hani yabancı nerede şeklinde üst finansal okuryazarlık yorumlar olmaz.
    Yabancı tablodan da görüldüğü gibi yeni gelmeye başladı. Yukarıdan da satarlar zamanı gelince....Seçim zamanı alıp yukarıdan vermişlerdi. Gene aynısını bekliyorum...Acele etmeden alıyorlar.. Bu arada enerjileri de toplamaya başlamışlar...Takaslarına bakan görecektir.

https://x.com/zeynepxaktas/status/17...267851019?s=20
    Kontr bu enercilere dahil mi abi? Bir de enercilerin ideal f/k si kaçtır? Tesekkurler.

7. Google ye sordum...
    2023 aralık türkiye'nin toplam dış borcu ne kadar?

Türkiye Brüt Dış Borç Stoku 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla 475,8 milyar ABD Doları olarak gerçekleşmiş olup stokun milli gelire oranı ise yüzde 46,5 olmuştur.29 Eyl 2023

8. Google ye sordum...

Türkiyenin dış borcu ne kadar?
    Türkiye Brüt Dış Borç Stoku, 31 Mart 2023 tarihi itibarıyla 475,7 milyar ABD Doları olarak gerçekleşmiş olup stokun milli gelire oranı ise yüzde 49,0 olmuştur. Aynı tarihte, Türkiye Net Dış Borç Stoku ise 255 milyar ABD Doları olarak gerçekleşmiş olup stokun milli gelire oranı yüzde 26,3 olmuştur.27 Haz 2023

Sayfa 158/1005 İlkİlk ... 58108148156157158159160168208258658 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •