Sayfa 162/1005 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262662 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 1,289 - 1,296 arası.

Konu: Viop LVll

Alıntı Originally Posted by northernforever Yazıyı Oku
    Sayın çıtak net borç kavramını bildiğinizi düşünmek istiyorum. Yoksa brüt borç artışı birşey ifade etmez. Gerçekçi muhalefet yapmak için gerçekçi ve inandırıcı olmak lazım. Bunun için de net borç artisini baz almak lazım.
    bilmiyorum

ama ben brütü baz alıyorum.. birşeyden dolayı öyle bir rakam çıkıyor ki, yayınlanıyor

yoksa neden araya katsınlar... neti açıklarlar sadece

net ile brütün farkını açıklarsanızda öğrenmek isterim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    İpleri kara paranın elinden alıyorlar. (Enerciiii) bu arada üstün zeka ürünü endeks mühendisliği ve halka arzlar sayesinde bizim portfoylerin de damına kar yağıyor tabi.

Yeni dönemin flaş adayları asel, ttkom ve ekgyo olur bence.
     Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Bence endeksi tepki almamak için mühendislik ile düşürmüyorlar ama bu arada hisseleri ezip daha iskontolu olarak birilerine veriyorlar..
    Hisseler el değiştiriyor..

Adı Maykıl yada Mithat bilemem ,işim de değil ama birileri yüzmilyonlarca dolarlık malı heyecan olsun diye almaz.. Onu biliyorum..

Bakacağız..Zamanı gelince tekrar konuşuruz..

Ama ben herhangi bir gazetecinin lafını değil , devletin resmi rakamlarını baz alırım...
    SM-S908E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

gözleri ışıl ışıl olan ekonomi bakanımız ne dedi..

tl daha fazla düşmez.. neden.. dedi.. çinki dedi.. düşecek yeri kalmadı .. yani olsa... düşerizde.. fizik denen bişey var.. en dip bu didi.

bu kadar düşebiliyoz.. olsa dükkan senin dayı.

kim dedi.. bakan.

4.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Altının ons fiyatı 2002 yılında 279 dolardı, Bugün 1981 dolar.(yaklaşık 21 yılda 7.1 kat altın değer kazanmıs dolar bazında)
    Ülke varlıklarımızda mutlaka değer kazanmıştır yatırımlarla.

Not:ben uzun vadeli yatırımlarımı,(20-30 yıl)arsa-arazi-ev fiyatlarını altın bazında hesaplarım..
    Arsa ve arazi fiyatlarında son 21 yılda altın bazında X 3 ila 10 kat fazladan değer artışı olan yerler var(Yol geçmiş çok değerlenmiş)
    Çoook uzun vadede Borsa-Döviz-Altın yatırımı mı arsa arazi mi?
    Ev fiyatlarında genellikle altın bazında X2-3 değer artışı var ama kira gelirleri hariç...(çok özel mülkler İst.yalı evleri gibi yerler daha çok değer kazanmış,sn Mert ağabey bilir)

YTD

devletin resmi rakamlarına görede enflasyon senelik 10 15 falan ..

resmi rakamları baz alanlar için

6. Herkes bildiği işi yapmalı-kısa vade de ihtiyaç duymayacağı artan parası varsa Borsa da yatırım yapmalı.
    Borsa ciddi 1 iştir şakaya gelmez hele VİOP ta şansını denersen donunu bilem alırlar,dikkatli olun..!!
    Haadi iyi gecceler herkese...

https://www.youtube.com/watch?v=V1MrpRoXaIA

YTD

Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Herkes bildiği işi yapmalı-artan parası varsa Borsa da yatırım yapmalı.
    Borsa ciddi 1 iştir şakaya gelmez hele VİOP ta şansını denersen donunu bilem alırlar,dikkatli olun..!!
    Haadi iyi gecceler herkese...

https://www.youtube.com/watch?v=V1MrpRoXaIA

YTD
    iyi geceler sn nohut ağabeyim.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

8.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    iyi geceler sn nohut ağabeyim.
    Yavuz kardeşim, iyi geceler...

Sayfa 162/1005 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262662 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •