Abi enflasyon Mayıs Hazirana kadar yüksek olacak sonra enflasyonun yükseliş hızı düşecek yani enflasyon düşme işi seneye belki. Geçen bilançoda benim takip ettiğim hissenin 1,3 milyon kâr faizi çıkınca 22 milyoncuk kaldı. Borçlu şirketlerin bir çoğu böyle olur çok borçlu olanlarda iflas eder.
İşçi abi sen dün bir eşekten bahsettin o eşeği toplayınca bir gün satmak zorunda kalırsan nasıl satacan. Yüklü miktarda satış yapmaya kalksan dip olur bu kağıt. Ama tfm benlik bu. Sığ kademeleri severim
Sabah sabah %2 gibi satsa daha iyimser olurdum ama şimdi kötümser bakıyorum endekse
yorumlarım al, tut, yat, sat ve en önemlisi yatırım tavsiyesi olmayıp tamamen kendi görüşlerimden ibarettir.
Mehmet Şimşek enflasyon yakında düşecek derken Cevdet Yılmaz daha ileri vadeleri söylüyor.
Komplo teorilerime göre döviz düşük tutulacak ve enflasyon yavaşlayacak ama seçimlerden sonra tekrar kamu zamları ile artacak.
Geçen sefer iş adamında döviz yokken ucuz TL faiz ile düşük kurda döviz borçlarını kapatmaları ve yurt dışına para kaçırmalarına neden olundu. Bu sefer yüksek TL faizi var ama vatandaşda TL az, altın ve döviz var.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Şu sıralar kısa vadeli trade işleminde yapılacak en büyük hata bu geri kaldı diye almak oluyor.
Kontrollü bir piyasa olduğu için düşüyorsa birisi düşürüyor, yükseliyor ise birisi yükseltiyoır diye düşünmek lazım.
Yığınların fiyat üstünde çok belirleyici durumu yok tersine herife malzeme olunuyor.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yer İmleri