Sayfa 190/1005 İlkİlk ... 90140180188189190191192200240290690 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 1,513 - 1,520 arası.

Konu: Viop LVll

1. Allah palanın bile paralısını nasip etsin.
    Yok mu kardeşim şöyle 1 milyar doları şakkkkk diye vuracak yiğit yatırımcı

2.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    üfürükçülerin hissesi halkbank ve özel bankalar...

Akçay abi senin eşek alınır mı TT

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bak herkes reis diyor sana Angarada biliyoruz seni. Çorum diyorsun. Yarın Bozkurt yerine Asena çıkacaksın bu gidişle
    Puahahahhahsh
    Tamam angaranın büklüm büklüm bağlarında dolaştığım doğrudur, köyüme döndüm dayu, babam vefat edince anama bakmak icabetti o da yaşlı ve bakıma muhtaç, birde babadan kalan mirasları bölüşüyoruz ama bazı yerler çok vereseli napacuuk bilemedim, taaa dededen kalmış mal paylaşılmamış amcalar ölmüş paylaşılmamış karışık işler
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Puahahahhahsh
    Tamam angaranın büklüm büklüm bağlarında dolaştığım doğrudur, köyüme döndüm dayu, babam vefat edince anama bakmak icabetti o da yaşlı ve bakıma muhtaç, birde babadan kalan mirasları bölüşüyoruz ama bazı yerler çok vereseli napacuuk bilemedim, taaa dededen kalmış mal paylaşılmamış amcalar ölmüş paylaşılmamış karışık işler
    Allah yardim etsin,o miras adamın göbeğini çatlatır
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

5. Bu aralar Ayhan başkan ile aramız bozuk. Ayhan başkana bir hisse söyledim abka abinin dediği gibi bir hisse o da dediğim günden beridir %10 düştü. Ayhan başkanım da aldıysa sanki hisseyi kaktırmış gibi oldum. Gerçi elindeki hisse %20 düştü onu görmez de benim kini görür

6. Banka performansları (bugün hariç)

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    AKBNK alan büyük para, ISCTR alan yerli tasarruf sahibi bence.
    TSKB alan kim dersiniz?
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

8.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    TSKB alan kim dersiniz?
    Şekerbank ve TSKB orta boy oyuncular oynuyordu.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 190/1005 İlkİlk ... 90140180188189190191192200240290690 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •