Sayfa 191/1005 İlkİlk ... 91141181189190191192193201241291691 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 1,521 - 1,528 arası.

Konu: Viop LVll

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Puahahahhahsh
    Tamam angaranın büklüm büklüm bağlarında dolaştığım doğrudur, köyüme döndüm dayu, babam vefat edince anama bakmak icabetti o da yaşlı ve bakıma muhtaç, birde babadan kalan mirasları bölüşüyoruz ama bazı yerler çok vereseli napacuuk bilemedim, taaa dededen kalmış mal paylaşılmamış amcalar ölmüş paylaşılmamış karışık işler
    Tamam reis akşam namazından sonra görüşelim. Ben sana derdimi anlatayım hallederiz sen benim manevî kardeşimsin ya Alper ya sen bu işi çözeceksiniz. Parayı göndereyim arabayı alın

2. Amma sert hareketler oluyor ya.
    Adam sanki karısı ile kavga etmiş de ondan sonra seansta tahtanın başına geçmiş gibi.

3. Çoğu kişi ben banka hissesi almam diyor.

Sigorta da amayan çok.

Millet en az 2x artacak hisse arıyor.

Traderlar ise günlük büyük girip çıkabileceği şeylere bakıyor. Günlük düzenli 500 milyon TL üstü hacim olan hisse sayısı az.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. Herif yanlış tuşa mı bastı acaba.

Hakikaten alçak irtifada riskli hareket yapıyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Tamam reis akşam namazından sonra görüşelim. Ben sana derdimi anlatayım hallederiz sen benim manevî kardeşimsin ya Alper ya sen bu işi çözeceksiniz. Parayı göndereyim arabayı alın
    Bana kapora neyim göndermeyin dayu, ben arabadan annamam. eski olsun diyorsun çürük çarığı vardır yağmur yağar suyuniçinde kalırsın. bugünlerde zaten talaşalıyım
    bi ev işi vardı satıyorum dedim kardeşler tamam dedi herif iban istedi kaporayı gönderdi, tapudan randevu almış yarın gelin dedi, bende kardeşleri aradım yarın tapuya gidiyoruz deye, ne dese beğenirsin. Satmıyorum
    Şaka gibi bu şekilde 3 kere pazarlık bozuldu, hisseli vereseli işler sıkıntılı
    Hamdım Piştim Yandım

SPOT da en iyi alıcı Ünlü Menkul un alışın tamamına yakını AKBNK görünüyor!

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Akçay abi senin eşek alınır mı TT
    ne diyeyim şimdi sana 19 aldım 25 sattım...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bu aralar Ayhan başkan ile aramız bozuk. Ayhan başkana bir hisse söyledim abka abinin dediği gibi bir hisse o da dediğim günden beridir %10 düştü. Ayhan başkanım da aldıysa sanki hisseyi kaktırmış gibi oldum. Gerçi elindeki hisse %20 düştü onu görmez de benim kini görür
    Sen de kaktirmissin adama
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Sayfa 191/1005 İlkİlk ... 91141181189190191192193201241291691 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •