Bence hacim son derece fake.
Gerçek işlem filan bence yok. Aynı para en az 20 kere dönüyor.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Gece Perihan tantug dinledim. Kadının anlattığı özetle. Borsaya 18 milyar yabancı girişi var. Bu yabancı karakteristik özelliği sanki bize benziyor ( bu benim fikrim). Yabancı alacağı kağıtları hep düşerken ucuza alıyor öyle alırken acelesi yok. Daha önce ki yabancılar gibi tahtayı yukarı çizen tipler değil. Bu yabancılar seçime kadar böyle yavaş yavaş sabırla toplayacak diyor. Satan ise küçük yatırımcı dedi. Dediği hisseler Tüpraş havacılık enerji ve Akbank diye hatırlıyorum
Gerçi hisseme nazar oldu ne güzel her gün yimirtali pide kıymalı pide yiyordum al sat ile. Ayhan başkana söyledim o da bir tane lot aldi o gün bugündür iflah olmuyor. Havalar ısındı mı Ayhan başkanı Düden şelalesine götürüp itfaiye hortumu ile 777 kiremit üstünde yıkayacam. Umreye götürecegim. Başka türlü olmuyor.
kalbe dolan o ilk bakış unutulmaz unutulmaz / pala ile ilk uyanış unutulmaz unutulmaz / ilkbahar yaz itinayla keriz silkelerim / yıllar geçse o bir isim unutulmaz unutulmaz
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Yer İmleri