Sayfa 197/1005 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297697 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 1,569 - 1,576 arası.

Konu: Viop LVll

1.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Evet Ünlü Menkul gerçek yabancıya işlem yapar, diğerleri gibi bıyıklı olanından değildir bakalım ordinonun devamı gelecek mi! biliyorsun geçen hafta da BofA sürekli AKBNK almıştı! şimdi de satış tarafında görünüyor!
    Bofa Kasım ayında bankalar ile ilgili olumsuz bir rapor yazdı..Sonra bankaları 1 aydır yabancılar iyi aldılar.
    Hsbc nin Tüpraş a 70 lira dedikten sonra hissenin yukarı gitmesi gibi..

Şimdi bu son Bofa raporu gelince bankaları biraz daha götürüp yukarıdan halka arz mı edecekler sorusu aklıma gelmedi değil...
    Ama tabi pozisyon aldılar ve olumlu hikaye ile de destekler ve götürürler mi izlemek lazım .. Bilemem

Ben olumlu rapor görünce şöyle bir takkemi önüme alıp düşünüyorum..

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Evet Ünlü Menkul gerçek yabancıya işlem yapar, diğerleri gibi bıyıklı olanından değildir bakalım ordinonun devamı gelecek mi! biliyorsun geçen hafta da BofA sürekli AKBNK almıştı! şimdi de satış tarafında görünüyor!
    dün de ünlü joğ , ziraatin banka etf inden emiklemişti.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Bofa Kasım ayında bankalar ile ilgili olumsuz bir rapor yazdı..Sonra bankaları 1 aydır yabancılar iyi aldılar.

Şimdi bu son Bofa raporu gelince bankaları biraz daha götürüp yukarıdan halka arz mı edecekler sorusu aklıma gelmedi değil...
    Ama tabi pozisyon aldılar ve olumlu hikaye ile de destekler ve götürürler mi izlemek lazım .. Bilemem

siz siz olun ( you be you ) borsada başkasının fikriyatı içün takkeyi çıkartmayın. yazın güneş haşlar , kışın ayaz yakar
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku

Ben de olumlu raporu görünce ilk olarak mal pazarlamaca aklıma gelirdi, Olumsuz raporlarla AKBNK üzerinde satış baskısı kurdular, 28 in altına kadar verdiler, sonra oradan BofA 30 a kadar topladı ve bir sabah AL haberini gönderdi, hedef fiyatını 53.50 ye yükseltti, o gün hop %7 prim, sonrasında Borsa ya gömerken bu AKBNK hep diri kaldı! biraz düzeltmeden sonra bugün Ünlü Menkul almaya başladı! bakalım yukarıdan Halka Arz mı yapacaklar, yoksa THYAO gibi 10 dan 250 yemi götürecekler

5.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Hayırlı işler..Taze haber..

.................

SASA'da 200 milyon dolarlık patron satışı

Hisselerinin yüzde 2.5'ini satıyor
    bu linkte de ilgili bilgi var. Ama KAP'a baktım bir haber göremedim. Siz nerden gördünüz?

https://www.paramedya.com.tr/devami/...ssesi-satiyor/

6.  Alıntı Originally Posted by mustaf2231 Yazıyı Oku
    bu linkte de ilgili bilgi var. Ama KAP'a baktım bir haber göremedim. Siz nerden gördünüz?

https://www.paramedya.com.tr/devami/...ssesi-satiyor/
    O kısmı ayrı bir rezalet.

Kap da resmi bir açıklama henüz yok..
    Ama gene medya üzerinden yazılar var. Çok sayıda yerde...
    Kimin aracılık edeceği, kaç lotun kaç liradan satılacağına ilişkin...Bu durumda 43 liradan 135 milyon lot satılacak..

Kusura bakılmasın ama Allah yatırımcısına önce akıl sonra sabır versin ..Bu kafada bir şirkete ortak olunmaz..
    Sabah nasıl açacağı da az çok belli....

7.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    O kısmı ayrı bir rezalet.

Kap da resmi bir açıklama henüz yok..
    Ama gene medya üzerinden yazılar var. Çok sayıda yerde...
    Kimin aracılık edeceği, kaç lotun kaç liradan satılacağına ilişkin...Bu durumda 43 liradan 135 milyon lot satılacak..

Kusura bakılmasın ama Allah yatırımcısına önce akıl sonra sabır versin ..Bu kafada bir şirkete ortak olunmaz..
    Sabah nasıl açacağı da az çok belli....
    teşekkür ederim.

8. Sasa haberi kendi sitesinde yayınlanmış. O da bir garip...Adam kendi açıklamasında Kap a gönderilen bilgiye göre diyor. Ama öyle bir kap yok..
    Sonuç olarak 43 liradan 135 milyon lot satmış..

https://www.erdemoglu.com.tr/tr/haberler/duyurular-3

Sayfa 197/1005 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297697 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •