Sayfa 204/1005 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304704 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 1,625 - 1,632 arası.

Konu: Viop LVll

1.  Alıntı Originally Posted by sofist_11 Yazıyı Oku
    Bankaların enflasyon muhasebesi dışında bırakılması bankalar için iyi mi kötü mü? Gelirleri-giderleri aynı kalacak, sadece ödeyecekleri vergi çok fazla olacak. Siz banka sahibi olsanız bu habere sevinir misiniz? Neymiş... Göstermelik karları abartılacakmış Süper iyi haber.
    Pala dayı endexte şort, bankalarda long. Algoritmalar ne yapacağını şaşırdı. Bu gün endex long, bankalar şort yapmaya başladım. Yarın veya yakın bir zamanda endex flat olurum. Hayırlısı.
     Alıntı Originally Posted by sofist_11 Yazıyı Oku
    Coin işi de tamamen algoritma. Adamların hepsi yazılım mühendisi. Bitcoin, eteryum göstermelik yükseliş, düşüş. Onlarla sazan avı yapıyorlar, altcoinlerde asıl vurgunu yapıyorlar. Hemen hepsi en az 10 kat düşmüş durumda. Sonuçta algoritma gelene mal veriyor.
    Bir coin, altcoin'in maliyeti nedir? Defter değeri, bilançosu, ithalatı, ihracatı nedir? Fiyatlar tamamen fiktif.
    Bir hissenin temettü vermesi, bedelsiz bölünmesi hissenin fiyatına da aynı oranda yansıyacağı için hiç bir anlam ifade etmez. Neymiş, temettü veren hisse, bedelsiz bölünen hisse fiyatı düşünce aynı yere gelir mutlaka. Kesin, süper haber. Nerden biliyorsunuz? Bence bedelli hisse daha cazip. Çünkü şirket kasasına para girecek. Yani şirket batmaktan kurtulacak veya yeni yatırımlar yapacak...
    Çok ünlü yatırım bankaları, aracı kurumlar Halkbank'a, Vakıfbank'a 2 lira civarı değer biçmişlerdi 2 sene önce. Sonra hisseler tavan tavan gitmişti. Şimdi bankalarda yatırım zamanı olduğunu söylüyorlar. Güzel. Çok güzel. Bugün berberim, manavım da bankalar çok yükselecekmiş, alsam mı diye sordu. Sessiz kaldım. Yükselir heralde. Sonuçta bunlar hisse alacak. Borsaya para girişi olacak ya.
    Çok doğru ama Türkiye burası, atlamamak lazım.
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

2. Sasası olanın tasası olacak gibi.

Alıntı Originally Posted by mustaf2231 Yazıyı Oku
    Sasası olanın tasası olacak gibi.
    gundi tasalanır mı
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    gundi tasalanır mı
    ne tasalanacak enayileri nasıl kandırdım diyordur...

adamın işi bu bundan para kazanıyor...

60 lirada sasa hekts füzeleri koydu...

dedim bu cenabet diyorsa birşey vardır...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

emmoğlu napıordur şimdi acaba???

6. X sohbet odalarına gelip cahil adam gibi soru sorup hisse reklamı yapıyorlar.

Başta sorduğu soru ile sonraki anlattıklarını karşılaştırınca cahil değil üstad olduğu (pazarlama üstadı) veya bir üstadın yönlendirmesi ile korsan olarak odaya girdiği anlaşılıyor.

Şu hissenin grafiğini at 1000 dolar verelim deniyormuş.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    emmoğlu napıordur şimdi acaba???
    para sayıyordur...

üzümlü keklerin parası diye...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8. 43.10 dan,
    135 milyon lot satmış. Erdemoglu...

Sayfa 204/1005 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304704 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız