Bugün bloomberg de Mehmet Aşçıoğlu konuşurken alt yazı olarak borsanın yükselmesi için bir sebep yok diye yazıyordu. Muhtemelen bunu okuyan bir çok kişi panik yapmış olabilir.
Bugün bloomberg de Mehmet Aşçıoğlu konuşurken alt yazı olarak borsanın yükselmesi için bir sebep yok diye yazıyordu. Muhtemelen bunu okuyan bir çok kişi panik yapmış olabilir.
Benim gibi faize gitmeyecek olanlar için borsa ya da döviz altın seçeneğini seçeneğini var. Bu arada bugün benim takip ettiğim hisselerde kamu bankaları satıştaydi. Alan da yabancı idi.
Bilanço okurken gözümden kaçmış. Ariston abi kervan gidanin bilanço da faiz gider yada geliri yazmıyor finansman gideri yazıyor. Bu muhtemelen katılım bankalarından çekilen kredi anlamına mı geliyor
Hamdım Piştim Yandım
Slm,
Kritik bir durum olduğu için paylaşıyorum, rahatsız olan varsa, söylesin, yazmam.
İtkisel düşüş görüntüsü baskın. Dolar bazlı grafiği esas almak lazım bence.
Eğer itkiyse, çok da kötü değil kısa-orta vadede, maksimum %5 civarı dip gelir, sonrasında sert ve derin yukarı doğru düzelteceğinden, kaçış fırsatı verir. Tabi spot long ağzıyla yazıyorum bunları, VİOP başka.
Misal 290 dolara tepse, zirveye doğru TL bazlıda bir tepki demektir bu...
Burada asıl sıkıntı, ya itki değilse düşüş, double zigzagsa(Sarı etiketler), işte bu kötü olur, yerel seçim öncesi dibe kadar yolu var.
Şimdilik, itki ağırlıklı senaryoda, şu son E dediğim yerden itibaren düşüşe odaklanmalı, kırmızı yatay 254,8 yukarı doğru bir X veya Flat B ihtimallerinin tükendiği nokta, altına inerse bu ihtimaller kalmadı demektir.
Son 5 nci dalga düşüş yapısında itkisel (E den itibaren) ama kendi içinde 2 nci dalga düzeltmesini yapmadı, açısal olarak yılbaşına kadar zamanca yayılmalı desek, sert bir minik 2 nci dalga düzeltmesi lazım buraya yapı tamamlanmadan, belki yarın olabilir bu. Tabi 254,8 in altına sarkmadan bunu yaparsa bu sefer de acaba hala bir X veya Flat B ihtimali akla gelir. Takip edilecek, yapacak bir şey yok buna.
Kolay gelsin.
![]()
Bugün petkoya yoncadan aldığımı verdim,fifti fifti
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Yer İmleri