Sayfa 228/1005 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328728 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 1,817 - 1,824 arası.

Konu: Viop LVll

1. Bugün bloomberg de Mehmet Aşçıoğlu konuşurken alt yazı olarak borsanın yükselmesi için bir sebep yok diye yazıyordu. Muhtemelen bunu okuyan bir çok kişi panik yapmış olabilir.

2. Benim gibi faize gitmeyecek olanlar için borsa ya da döviz altın seçeneğini seçeneğini var. Bu arada bugün benim takip ettiğim hisselerde kamu bankaları satıştaydi. Alan da yabancı idi.

3. Bilanço okurken gözümden kaçmış. Ariston abi kervan gidanin bilanço da faiz gider yada geliri yazmıyor finansman gideri yazıyor. Bu muhtemelen katılım bankalarından çekilen kredi anlamına mı geliyor

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Benim gibi faize gitmeyecek olanlar için borsa ya da döviz altın seçeneğini seçeneğini var. Bu arada bugün benim takip ettiğim hisselerde kamu bankaları satıştaydi. Alan da yabancı idi.
    https://youtu.be/YAMfhpyRuSE?si=W1jgVJKk_iTWNo2R
    Hamdım Piştim Yandım

5. Bu hissenin temel değerleri hakkında 3 cü yorumum....yok kademe analizi,yok dolar grafiği,geeç kardeşim...boş iş bunlar..
    İllaki teknik grafik uydurması diyeceksem ben bu görüntüye ''Eyfel kulesinden yere batan sarayına derim''...

YTD

6.  Alıntı Originally Posted by snob77 Yazıyı Oku
    Eskiden borsa bu şekilde düşerken,hisse fiyatlarını görünce, üzülür ve stres olurdum,zamanla bu alanda da tecrübelendik artık borsa düşerken takip etmiyorum,hisse fiyatlarının da bilmiyorum, nasıl olsa bir gün geri düştüğü yere gelecek,tavsiye ederim böyle dönemlerde.Ama hala 365 gün borsada olmaya bir çözüm bulamadım
    Karnına ağrılar girmiyorsa,365 günü sorgulamazsin,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

7.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku

Slm,

Kritik bir durum olduğu için paylaşıyorum, rahatsız olan varsa, söylesin, yazmam.

İtkisel düşüş görüntüsü baskın. Dolar bazlı grafiği esas almak lazım bence.

Eğer itkiyse, çok da kötü değil kısa-orta vadede, maksimum %5 civarı dip gelir, sonrasında sert ve derin yukarı doğru düzelteceğinden, kaçış fırsatı verir. Tabi spot long ağzıyla yazıyorum bunları, VİOP başka.

Misal 290 dolara tepse, zirveye doğru TL bazlıda bir tepki demektir bu...

Burada asıl sıkıntı, ya itki değilse düşüş, double zigzagsa(Sarı etiketler), işte bu kötü olur, yerel seçim öncesi dibe kadar yolu var.

Şimdilik, itki ağırlıklı senaryoda, şu son E dediğim yerden itibaren düşüşe odaklanmalı, kırmızı yatay 254,8 yukarı doğru bir X veya Flat B ihtimallerinin tükendiği nokta, altına inerse bu ihtimaller kalmadı demektir.

Son 5 nci dalga düşüş yapısında itkisel (E den itibaren) ama kendi içinde 2 nci dalga düzeltmesini yapmadı, açısal olarak yılbaşına kadar zamanca yayılmalı desek, sert bir minik 2 nci dalga düzeltmesi lazım buraya yapı tamamlanmadan, belki yarın olabilir bu. Tabi 254,8 in altına sarkmadan bunu yaparsa bu sefer de acaba hala bir X veya Flat B ihtimali akla gelir. Takip edilecek, yapacak bir şey yok buna.

Kolay gelsin.

8. Bugün petkoya yoncadan aldığımı verdim,fifti fifti
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Sayfa 228/1005 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328728 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •