Sayfa 877/1024 İlkİlk ... 377777827867875876877878879887927977 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 7,009 - 7,016 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. reel sektörün devletten 140 milyar dolar kdv alacağı var. maliye bakanının açıklaması
    büyümede rekor sağlanıp 2019 da malum gerçekleştikten sonra acı reçete içer miyiz yoksa bu şekliyle devam eder miyiz işte bunu 2 sene ve seçim sonrası ilk 6 ayda göreceğiz.

2.  Alıntı Originally Posted by şirinbaba Yazıyı Oku
    reel sektörün devletten 140 milyar dolar kdv alacağı var. maliye bakanının açıklaması
    büyümede rekor sağlanıp 2019 da malum gerçekleştikten sonra acı reçete içer miyiz yoksa bu şekliyle devam eder miyiz işte bunu 2 sene ve seçim sonrası ilk 6 ayda göreceğiz.
    Katiliyorum, malumun ilani..

Mevduat birikimi yapan ve surekli olarak azda olsa her ay parasina para ekleyen kisiden devletin stopaj kesip yeni sistemde BES ile vatandasa para yatirtip ustune de yuzde 25 tesvik veren devletimiz var
    Burda herkesin kabul ettigi belli bir enflasyon ve mevduat getirinden devletin almis oldugu bir stopaj var devlet hem para biriktirmeye tesvik ediyor hem biriktirdigin paradan vergi kesiyor bana gore BES ile MEVDUATIN cok farki yok ki su andaki enflasyon oranlarinda bankalardan aldiklari oran fiyatlamalari 13-14
    Enflasyon+devlete verilen stopaji oranlasak zaten paramiz ayda yaklasik yuzde 13 kayip veriyor her mevduat sahibide yuksek oran almiyor bu da mevduatcilarin genelinin bu donem icerisinde devlet tarafindan cezalandirildigini gosteriyor son donemde cikan Syin bakanimiz Caniklinin para tasima mevzusu da gercekse mevduatcilarin yatacak yeri yok bana gore resmen (TL mevduatcisiyim) gayet objektif bir yorum yapmaya calistim umarim soylemlerim yanlis anlasilmaz

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. Arkadaşlar hiç oran alan yok mu?

5.  Alıntı Originally Posted by gsaslan27 Yazıyı Oku
    Mevduat birikimi yapan ve surekli olarak azda olsa her ay parasina para ekleyen kisiden devletin stopaj kesip yeni sistemde BES ile vatandasa para yatirtip ustune de yuzde 25 tesvik veren devletimiz var
    Burda herkesin kabul ettigi belli bir enflasyon ve mevduat getirinden devletin almis oldugu bir stopaj var devlet hem para biriktirmeye tesvik ediyor hem biriktirdigin paradan vergi kesiyor bana gore BES ile MEVDUATIN cok farki yok ki su andaki enflasyon oranlarinda bankalardan aldiklari oran fiyatlamalari 13-14
    Enflasyon+devlete verilen stopaji oranlasak zaten paramiz ayda yaklasik yuzde 13 kayip veriyor her mevduat sahibide yuksek oran almiyor bu da mevduatcilarin genelinin bu donem icerisinde devlet tarafindan cezalandirildigini gosteriyor son donemde cikan Syin bakanimiz Caniklinin para tasima mevzusu da gercekse mevduatcilarin yatacak yeri yok bana gore resmen (TL mevduatcisiyim) gayet objektif bir yorum yapmaya calistim umarim soylemlerim yanlis anlasilmaz

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    devletin istedigi ile yaptıgı bazen hep ters olmustur ....örnegin tasarruflar artmalı diyorlar ama bunun yolunu sadece bes le olmasını istiyorlar...bes in kime ne kazandırdırıgı kaybettirdigi veya yerinde saydıgı grafilerde mevcuttur....2 yıldır bu sayflardan savundugum gibi fikrimde herhangi bir degisiklik olmadı....maden tasarruflar artsın diyorsanız mevduat stopajı 0 a cekin kardesim bazk tasarruflar nasıl artıyor hemde yastık altı ne varsa akar ekonomiye....ha simdi denirki stopaj 0 a inse maliyeti buyuk olur....yav zaten baska yerleriden fazlaıyla cıkıyor....ya da soyle diyeyim hersene yapılan vergi prim afları daha mı az tutar tutuyor ?

6.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    devletin istedigi ile yaptıgı bazen hep ters olmustur ....örnegin tasarruflar artmalı diyorlar ama bunun yolunu sadece bes le olmasını istiyorlar...bes in kime ne kazandırdırıgı kaybettirdigi veya yerinde saydıgı grafilerde mevcuttur....2 yıldır bu sayflardan savundugum gibi fikrimde herhangi bir degisiklik olmadı....maden tasarruflar artsın diyorsanız mevduat stopajı 0 a cekin kardesim bazk tasarruflar nasıl artıyor hemde yastık altı ne varsa akar ekonomiye....ha simdi denirki stopaj 0 a inse maliyeti buyuk olur....yav zaten baska yerleriden fazlaıyla cıkıyor....ya da soyle diyeyim hersene yapılan vergi prim afları daha mı az tutar tutuyor ?
    Biri tahsil edilemiyor biri kaynağında kesiliyor

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    Katılıyorum ve ekleme yapmak istiyorum, teb in bnb paribas bes sistemine hatır gönüle binaen girmiştim, devlet katkısınında olduğu dönemlerdede 6 sene düzenli ödeme yaptım sonrasında çıkmak istedim, elime en az anaparam geçer dedim, yukarıda Allah var şahidim yatırdığım ana paradan daha düşük bir mebla yattı hesabıma, sebebini sorduğumda bes te adıma yatırım yapılan enstrümanlar zarar etmiş, bu yüzden bu zorunlu bese de girer girmez ilk ayki kesintiden sonra çıktım, ben istemiyorum, kendimde yönetmek istemiyorum, bana uzak olsunlar bir defa canımı yaktılar.

8. örneğin 2011 yılında altının onsu 1800'lerde iken BES'e girip
    altına dayalı portföy seçmiş isen yönetici ne yapsın.?

http://www.paraanaliz.com/2017/yazar...aksiniz-14074/

Sayfa 877/1024 İlkİlk ... 377777827867875876877878879887927977 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •