Sayfa 264/1005 İlkİlk ... 164214254262263264265266274314364764 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 2,105 - 2,112 arası.

Konu: Viop LVll

1.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Yabancıda artış yok Bofa önderliğinde mühendislik çalışması ,,ben bofanın yabancı olduğunu sanmıyorum
    İzlenen ekonomi politikalarıyla potansiyel yabancı artışına oynuyorlar ,, CDS in düşüşüyle birlikte lehte not güncellemeleriyle desteklenirse yabancı fonları cesaretlendirebilir
    nasıl yabancı yok ?? dört haftada 1.2 milyar dolarlık hisse almışlar, yok olan böyleyse var olanı merak ediyorum.. haziran alış dalgası 5.haziran başlamıştı, oysa 23.hazirana kadar düzeltme modunda kaldı.. sonra zor oyunu bpzdu, koptu gitti.. şimdi de benzeri oluyo, yabancı girişi var ama düzeltme modunda piyasa.. sonra bi noktada çaaaaattt

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    Yoksa short filan mı giydin bu havada ..doğru söyle ))

x100 ü şimdiden almaya başladı yarın içi hazırlık..

yükselmemiş olanları hortlatacak gibi yarında.

4.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    bozkurt niye gitmiyor bu sise...
    Bende aldım geri sattım.

İhracatçı ve kasasında döviz var hikayesi OUT, düşük faiz ile döviz borçlanma ve TL den yüksek faiz kazanma IN
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5. Not kuruluşları açıklama yapmadan devlet görevllerine haber veriyor deniyordu. Herif kokuyu aldı belki.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    bozkurt niye gitmiyor bu sise...
    Ayasofya nın nazarı değdi bence
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    nasıl yabancı yok ?? dört haftada 1.2 milyar dolarlık hisse almışlar, yok olan böyleyse var olanı merak ediyorum.. haziran alış dalgası 5.haziran başlamıştı, oysa 23.hazirana kadar düzeltme modunda kaldı.. sonra zor oyunu bpzdu, koptu gitti.. şimdi de benzeri oluyo, yabancı girişi var ama düzeltme modunda piyasa.. sonra bi noktada çaaaaattt
    Yabancı tabi ki var.
    İsmi muhiddin..

SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

SPOT da BofA alışı 1.5 milyar yaptı, daha da abartacak sanki! Piyasada satmış görünüyor!

Sayfa 264/1005 İlkİlk ... 164214254262263264265266274314364764 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •