Sayfa 948/958 İlkİlk ... 448848898938946947948949950 ... SonSon
Arama sonucu : 7658 madde; 7,577 - 7,584 arası.

Konu: AFYON Afyon Çimento Sanayi T.A.Ş.

1. Ebesini seven bir spek var burda da anlaşılan..

2. Sayın Kartal(BJK) , bu hisse neden cimsa dan ayrı işlem görüyor. Sonuçta alt şirket degilmi?

Alıntı Originally Posted by Kepetto Yazıyı Oku
    Sayın Kartal(BJK) , bu hisse neden cimsa dan ayrı işlem görüyor. Sonuçta alt şirket degilmi?
    Sayın Kepetto;

Temel Analiz işlerinden pek anlamıyorum. Bir bilen cevaplarsa sevinirim.
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

4.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Sayın Kepetto;

Temel Analiz işlerinden pek anlamıyorum. Bir bilen cevaplarsa sevinirim.
    Burada pek bir bilen olduğunu düşünmüyorum hocam, sen ve benden başka kimse yok gibi. Milleti nasil bezdidiyse artik
    Tam bir veremez spekuttin

5. Gene hinlik peşinde kodugumun spegi. Karabasan gibi çöktü hisseye amk.

Alıntı Originally Posted by Kepetto Yazıyı Oku
    Burada pek bir bilen olduğunu düşünmüyorum hocam, sen ve benden başka kimse yok gibi. Milleti nasil bezdidiyse artik
    Tam bir veremez spekuttin
    Var, var Sayın Kepetto. Var ama sessizliği tercih ediyorlar
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

7.  Alıntı Originally Posted by Kepetto Yazıyı Oku
    Sayın Kartal(BJK) , bu hisse neden cimsa dan ayrı işlem görüyor. Sonuçta alt şirket degilmi?

çimsa afyonun çimentonun % 51 sahibi....ilerde birleşme olursa çimsa olur. oyakc ler gıbı... sonuçta çimsa da sahol un neden çimsa saholden ayrı ıslem goruyor..
    ''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar

Alıntı Originally Posted by palmet Yazıyı Oku
    çimsa afyonun çimentonun % 51 sahibi....ilerde birleşme olursa çimsa olur. oyakc ler gıbı... sonuçta çimsa da sahol un neden çimsa saholden ayrı ıslem goruyor..
    Teşekkür ederim Sayın palmet

Sayfa 948/958 İlkİlk ... 448848898938946947948949950 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •