Sayfa 274/1005 İlkİlk ... 174224264272273274275276284324374774 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 2,185 - 2,192 arası.

Konu: Viop LVll

1. Ortaokulda lisede sınavlarda sorulan sorlulara öğretmen hangi cevabı kabul eder diye düşünüp cevap veriyorsun. İlkokul ve üniversitede içinden geçeni yazabiliyorsun bazen hoca kabul edebiliyor.

Ortaokul ve lisede matematik derslerinde borsadan ve finansdan örnekler verilmesi daha anlamlı olur.

Fiyatı 20 lira olan hisse %100 bölündü ertesi gün teorik fiyatı kaç TL olur gibi basitten başlayıp, bir hissede temettü ve bölünme aynı anda olunca ne olur, daha ileri işlemler için vadeli kontrat fiyatındaki değişim vs gündeme getirilebilir. Bunun dışında hisselerin fiyatında 7 günlük ortalama vs ağırlıklı, eksponensiyal, basit farkı belirtilir vs.

Benim zamanımda havuz problemi soruluyordu, neden alttan kaçırıyor vs kafayı oraya takanlar oluyordur.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Ortaokulda Lisede sınavlarda sorulan sorlulara öğretmen hangi cevabı kabul eder diye düşünüp cevap veriyorsun. İlkokul ve üniversitede içinden geçeni yazabiliyorsun bazen hoca kabul edebiliyor.

Ortaokul ve lisede matematik derslerinde borsadan ve finansdan örnekler verilmesi daha anlamlı olur.

Fiyatı 20 lira olan hisse %100 bölündü ertesi gün teorik fiyatı kaç TL olur gibi basitten başlayıp, bir hissede temettü ve bölünme aynı anda olunca ne olur, daha ileri işlemler için vadeli kontrat fiyatındaki değişim vs gündeme getirilebilir. Bunun dışında hisselerin fiyatında 7 günlük ortalama vs ağırlıklı, eksponensiyal, basit farkı belirtilir vs.

Benim zamanımda havuz problemi soruluyordu, neden alttan kaçırıyor vs kafayı oraya takanlar oluyordur.
    8 milyon sazan yetmiyor mu
    Yenilerini çekmek için liseden başlamak faydalı olur mu
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    8 milyon sazan yetmiyor mu
    Yenilerini çekmek için liseden başlamak faydalı olur mu
    Ben ilkokulda bakkal defterinin mutabakatını yapardım. O zamanlar kredi kartı yoktu küçük deftere alış veriş yazılırdı sonra maaşını alan yatırırdı. O ay bakkaldan neler alınmış o arada öğrenirdim.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    https://www.worldometers.info/tr/ sunulan veriler doğrumu gerçekçimi bilinmez ama çok ilginç rakamlar

5. Günaydın millet

6.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Aşağı senaryoda, bugün E den itibaren son 5 nci dalganın, 5.2 nci dalgası da gerçekleşmiş oldu.

Eğer yukarıya bir X veya Flat B şeklinde kalkacaksa, bu kanalı yukarıya doğru yırtmalı ve 278,6 doları geçmeli, geçmeden belli olmaz.

Aşağı senaryo(olursa) sanırım haftaya kalır, not arttırımı v.s. YTD

Achiles abey s&p uzun vade senaryo (60dk değilde günlük yada haftalık) çiziktirsen zamanın olduğunda ne güzel olur

7.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    https://www.worldometers.info/tr/ sunulan veriler doğrumu gerçekçimi bilinmez ama çok ilginç rakamlar

İnsanlık tarihiyle baslamis ticaret,bu veriler de öle bisi
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    Meydan muharebesi yaptık palaylan ..br kısmını boşalttım

Sayfa 274/1005 İlkİlk ... 174224264272273274275276284324374774 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız