Sayfa 313/885 İlkİlk ... 213263303311312313314315323363413813 ... SonSon
Arama sonucu : 7075 madde; 2,497 - 2,504 arası.

Konu: EndeksS

1.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

mesaj 2494 ten devamla,..

mesaj 2465, 2469, 2473, 2485, 2488, 2494 ve 2496 dan devamla
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

2.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

mesaj 2419 dan devamla

mesaj 2450 den devamla, XPD ilerlemesi,

mesaj numaralarını takip ederek daha önceki mesaj larımı da lütfen dikkate alınız,..

fiyatlar alt mavi yelpazeye koyduğum içinde ? işareti olan yeşil ovalle vurup yada az aşağı geçerek yukarı dönse idi, çok daha ? işaretsiz olur, tadından yenmezdi, ..

ama mavi yelpazeye 3 hafta araka arakaya çizgi yaptı ve sert dönduğunden nihai durumu ve beklentimi yukarıya işaretledim,

ilk hedef 1278.xx alt /üst yeresidir, forex oynamış bir kişi değilim, bir arkadaşım için haftalar önce başlattığım bu çalışma ve koyduğum hedefe muazzam denecek şekilde düşerek ilerledi,

şayet pozisyonum olsaydı ben bu kadar sbradebilirmiydim bu grafikleri haftalara yayılan bir pozisyonda analiz edebilirmiydim, hiç sanmıyorum,...

ama nihayetinde durum budur,..ve bu çalışmada nihai analizm bu şekildedir, analizleri yarım bıırakmamak adına ve yelpazelerin ne kadar düzgün çalıştıklarını öğrenebilmek adına bunu sürdürdüm, bilginiz olsun,

pips lerin konuştuğu bir yerde haftalık çalışma olduğundan zaten forex için uygun değil, ama ana trendleri gösterdiği için, bir o kadar uygun,

kullanabilen ve kazanabilen olursa şimdiden tebrik ederim,..

3.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

solana coin ,

bundada yükseliş potansiyeli görüyorum, ''tranj yataylara sırası ile uğrayarak ve her taranjda trade ederek,'' nihayetinde en üst yelpazeye çaraparak tabi benim ölçebildiğim kısımlarıyla bir kazanç potansı var görüyorum,

ama dikkat yüksek risk barındırır, fazla para koymamak gerekir, binas batabilir, SEC mahkemeye verebilir bir sürü sıkıntıları var coinlerin

solana coin,

mesaj 2420 den devamla,

bold ibaresi tamda düşündüğüm gibi ilerlemekte,..her yatay tranj çizgiye sırasıyla uğrayarak ve tarde ederek düşüncem bu gün 3.tranj çizgisinde trade ediyor,

ben elimdedki solanaları dün saatlik bir tradeye kaptırdım malesef, aşağıdan yerine koyacaktım aynı yönde, bu ethup ve btcup ta başarılı olurken, solana daha yukarılara hedef etti ve tranjdan trade ye az kala solanalarımı kaptırdım,..meğer solana adında mobil teleofon çıkartmış ve satışlarına yetişemiyormuş,..bunlarında haberini takip edebilecek değilim herhalde, sitelerine falan uğramak gerekiyor ki hiç işim olmaz, bunları alıp sattığımıza şükretsinler,..

bendeki coin mantığı şu, madem USD tutacağım koncoktür nedeniyle, portföyümün kaybedeersem üzülmeyeceğim bir bölümüyle (üzüleceğim kesin ama) usd yi tether üzerinden tutup, coine taşıtarak USD + yapabilmek,..

ki bu bir nebeze olduda

solana dünkü gevşemesini şu sıralar btc ve eth ye paralel yapabilir,..

her neyse, analizmizdeki 3. yatayı trade ettik bunda, bu trade sonrası muhtemel gevşemeyi müteakp 4. için muhtemel devam edip üst beyaz yelpazelere bunu noktalayacağız,

bende bu arada bir fırsat bulursam tekrar alabilirim bu solanalardan

4.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

mesaj 2465, 2469, 2473, 2485, 2488, 2494 ve 2496 dan devamla

mesaj 2500 den devamla,

8657.xx bizi 8823.xx boğa rakamına gönderecek ilk rakam,..
    aslında bu günü bu rakamdan itibaren trade ediyoruz,..cuma normalde yukarı geçsede bu rakam üstü kapatabilirdi, kapatmadı,..bu rakam benim diğer serim dir,..

oklar yönünde bu gün sınırlarını grafiğin sol tarafındaki skaladan takip ediniz,
    aşağıdaki şu rakamlar,..

8782.xx, 8657.xx, 8531.xx
    Son düzenleme : indregandi; 18-12-2023 saat: 12:37.

5.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

mesaj 2497 den devamla,

8657.xx bizi 8823.xx boğa rakamına gönderecek ilk rakam,..
    aslında bu günü bu rakamdan itibaren trade ediyoruz,..cuma normalde yukarı geçsede bu rakam üstü kapatabilirdi, kapatmadı,..bu rakam benim diğer serim dir,..

oklar yönünde bu gün sınırlarını grafiğin sol tarafındaki skaladan takip ediniz,
    aşağıdaki şu rakamlar,..

8782.xx, 8657.xx, 8531.xx
    mesaj 2497 ve 2500 den devamla,

bu günkü 4 puan farkı saymaz isek, bu günle birlikte rakamımız 8490.xx te bu gün 3.günümüz,
    8490.xx bu saatte long olup boğa olamayan(8823.xx A/Ü), short olup fakat ayı olmayan,
    piyasamızda bir denge noktası,..

bu nedenle
    bu denge noktasını ve geçerli alanını, tranjla,
    bu denge noktasının üstünü, yeşille,
    bu denge noktasının altını ise, kırmızı ile,

boyadım,...

yarınki önemli noktalar ise yine renkli olarak,
    8535.xx, 8490.xx, 8444.xx

bu gün yazdığım 8657.xx ise geçilmesi halinde 8823.xx boğa yolunu açar,
    yarın içinse 8323.xx tercihen long stoptur, 8323.xx, 8657.xx short stobun tersidir,

önemli olaylar,

aden körfezi husi olayları, global enflasyon artıyor diye kullanmak isteyenler olabilir,
    moodys beklentisinin boşa çıkması, short eli kuvvetlendiriyor,
    ve en önemlisi vade sonuna yaklaşılması çıkamayan piyasa için bir düşüş fırsatı sunuyor ama
    8156.xx devrilmedikçe düşüşler yine sınırlı kalacaktır,...burada palanın ne kadar short olduğu önem arz eder,

küçük hisselerdeki düşme iştahı görülmeye değer, stoplar için can atıyorlar ama benden iki parmak arasıını alırlar ancak,..

stop yok,..

öte yanda zamanda 60 haftalık short arguman için bu hafta dahil son iki hafta kaldı,..

6. selamlar cümleten,

satışlar dün bahsettiğim rakamlardan 8323.xx altına 8309.xx kadar derinleşti,..

günün geri kalanında 8323.xx A/Ü manasında belirleyici olabilir,..

7.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    selamlar cümleten,

aynen devam,

8323.xx A/Ü hareketten devamla bu rakamdan yukarıya devam şekilde veya bu rakamı aşağı geçecek şekilde,

şu demek düşüşün başında majörden(günlükte) düşüşü yakalayanlar sinyal değişene kadar bekeleyebilir pozlarını tutabilirler ama yeni poz alanlar yada piyasanın döneceği beklentisinde olanlar majör yerine minörden(saatlik ve daha aşağısı) hereketleri kovalamalılar,

sonuç olarak:

8323.xx A/Ü

8444.xx üstü kalındıkça 8323.xx ü tekrar görme ihtimali azalır,..
    8490.xx ve üstü ihtimalde artar

8.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    selamlar cümleten,

Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    aynen devam,

8323.xx A/Ü hareketten devamla bu rakamdan yukarıya devam şekilde veya bu rakamı aşağı geçecek şekilde,

şu demek düşüşün başında majörden(günlükte) düşüşü yakalayanlar sinyal değişene kadar bekeleyebilir pozlarını tutabilirler ama yeni poz alanlar yada piyasanın döneceği beklentisinde olanlar majör yerine minörden(saatlik ve daha aşağısı) hereketleri kovalamalılar,

sonuç olarak:

8323.xx A/Ü

8444.xx üstü kalındıkça 8323.xx ü tekrar görme ihtimali azalır,..
    8490.xx ve üstü ihtimalde artar
    8323.xx merkezli çalışmaya devam ediyoruz,..saaliklerde PU var, ama tükürür mü? tükürmez mi? bilemeyiz tabiki ?..

seans sonuna doğru yeni hareket olur düşüncesindeyim,..PU dan yola çıkarak umarım yukarı doğru olur
    Son düzenleme : indregandi; 20-12-2023 saat: 16:04.

Sayfa 313/885 İlkİlk ... 213263303311312313314315323363413813 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •