Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Matrix düzeninden bilgi okuyup kendine yontmana izin verilmiyor.
2-3 haftadır balkonda serçe vs besliyorum, artık sığırcık ve kargalar da gelmeye başladı. Çok bulgur gidiyor, onun hatırına 3-5 kuruş kazanmaya başladım.
arkadaşlar özelden şimdi bunları soruyorsunuz ben şablonu koydum maliyetinize göre siz karar verin ,
stoplos nereye koyayım diyorsunuz her şey MALİYET le alakalı yukarı aşağı almanız.
kuş dahil dört tahtada trade ediyorum hafta sonuna da bu tahtalarla girdim .
Akşamki moodys -Türkiye maçının riskini aldımneden aldım not artırımı gelirse ben katalizör olacağını geçilemeyen 8150 seviyesinin geçileceğini aynı zaman noelmoodys rallisi olabileceğini seneryosu ile hareket ettim.Buda benim cuma rüyam olsun belki hiç birşey yapmayacak Kabus olacak yaşayacaz görücez.
hayırlı haftalar
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Özak GYO onu çok kişi söylüyor. Millet satabileceği hisseyi alıyor artık, elde kalınca ne yapacağım diye düşünüyor, aylık %5 taşıma maliyeti var.
ISGYO düşünüyordum bugün artmış.
Borsada kısa vadeli %5-10 a oynanıyor öyle alayım torunuma bırkayım zamanı değil. Üstadlar ellerindeki malı birbirlerine kakalamaya çalışıyor. BIST30 dan çok ayrılmamak lazım.
Yıl sonu değerlemesi nedeni ile bakılabilir
İçimden geçenlere göre muhtemelen şirketlere haber, beklenti üretin diye talimat gitti.
#ısctr %150 bedelsiz sermaye artırım kararı aldı.
Yer İmleri