Sayfa 303/1005 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403803 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 2,417 - 2,424 arası.

Konu: Viop LVll

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Çok güzel fındık okur yazarlığın var abi niye para kazanamıyorsun. Viob yok muhtemelen sadece spot hisse alıp satıyorsun gibi bir de vade sanki günlük
    Malesef öyle sırf zarar, timing hatası oluyor.

Ben alınca düşüyor, ben satınca yükseliyor.

Aynı işlemleri 15 dakika geç yapsam daha karlı olacak.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Matrix düzeninden bilgi okuyup kendine yontmana izin verilmiyor.

2-3 haftadır balkonda serçe vs besliyorum, artık sığırcık ve kargalar da gelmeye başladı. Çok bulgur gidiyor, onun hatırına 3-5 kuruş kazanmaya başladım.

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

oyun bu tekniği doğru kullanan okuya bilen bankada dünde eregl ve koç ta giriş yapmışlardır.
    koç bank da 22.50 kulp un katlaması büyük çanak 90 lara kadar gidiyor
    eregl ve koç ta dirençlerdeler .
    sonuç olarak maliyet önemli artık her tahta gitmeyecek , sert yukarı hareketin sert aşağı gelme olasılığını unutmayalım soranlar için.
    moodys gelince düşüncem sorulmuş 7 eylülde bir açıklama yapmışlar ona bakın ne ne olursa ne yaparız belirtmişler görünüm cepte gibi ama onuda yapmazsa bankalar öncülüğünde satış yeriz pazartesi , görünüm beklenirken notumuz çok aşağıda olduğu için teşvik hikayesine yabancı alımlarıda oldu borsada 8150 kırarız diye düşünüyorum .
    kolay gelsin
    arkadaşlar özelden şimdi bunları soruyorsunuz ben şablonu koydum maliyetinize göre siz karar verin ,
    stoplos nereye koyayım diyorsunuz her şey MALİYET le alakalı yukarı aşağı almanız.
    kuş dahil dört tahtada trade ediyorum hafta sonuna da bu tahtalarla girdim .
    Akşamki moodys -Türkiye maçının riskini aldım neden aldım not artırımı gelirse ben katalizör olacağını geçilemeyen 8150 seviyesinin geçileceğini aynı zaman noelmoodys rallisi olabileceğini seneryosu ile hareket ettim.Buda benim cuma rüyam olsun belki hiç birşey yapmayacak Kabus olacak yaşayacaz görücez.
    hayırlı haftalar
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Malesef öyle sırf zarar, timing hatası oluyor.

Ben alınca düşüyor, ben satınca yükseliyor.

Aynı işlemleri 15 dakika geç yapsam daha karlı olacak.
    Abi ozkgy bilançoya bakarmisın bunun o kadar karı nereden gelmiş.

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Abi ozkgy bilançoya bakarmisın bunun o kadar karı nereden gelmiş.
    Özak GYO onu çok kişi söylüyor. Millet satabileceği hisseyi alıyor artık, elde kalınca ne yapacağım diye düşünüyor, aylık %5 taşıma maliyeti var.

ISGYO düşünüyordum bugün artmış.

Borsada kısa vadeli %5-10 a oynanıyor öyle alayım torunuma bırkayım zamanı değil. Üstadlar ellerindeki malı birbirlerine kakalamaya çalışıyor. BIST30 dan çok ayrılmamak lazım.

Yıl sonu değerlemesi nedeni ile bakılabilir

6. İçimden geçenlere göre muhtemelen şirketlere haber, beklenti üretin diye talimat gitti.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    fazla kazanca göz dikince vermiyorlar anca kaşıkla.
    çok kazanalım dedik suyuniçine gömdüler, solungaçlarım çıktı
    tam zamanında shortunu çıkardın
    çok umudum olmasa da verdiklerimin bir kısmını düşüşte koydum moodys modasına uydum
    belki bende p.tesi suyun iiçine girerim yer ayarla bana hazır olsun

8. #ısctr %150 bedelsiz sermaye artırım kararı aldı.

Sayfa 303/1005 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403803 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •