750 bin civarı boş duran ev sayısı var diyolar , öncelikle arzı arttıracaksın , 6 aydan fazla boş duran evlerin sahiplerine çok yüklü vergiler getireceksin , bu kadar basit şeyleri bile uygulayamayan bir hükümet var malesef...
750 bin civarı boş duran ev sayısı var diyolar , öncelikle arzı arttıracaksın , 6 aydan fazla boş duran evlerin sahiplerine çok yüklü vergiler getireceksin , bu kadar basit şeyleri bile uygulayamayan bir hükümet var malesef...
Görünüm bilem bilemi değişmemiş ?
Beklediğim olmuş ama
Mi acaba sorusu olduğu müddetçe
Pozda kalmaya dötü yeniyor insanın
Dün gece ariston abi yazıyordu
Bankayı kapatıp, yenisini açalım deyu
Essahtan batık ya la bunlar
240 lıkta 200 gho nın yukarı açısına tutunarak duruyor borsa, küçük ortalamalar 200 gho altına kümeleşirse gömelim şortu
Essahtan batık ya la bu ülke
Abi finansman maliyeti artıyor da dolar Nas dan sonra 4 katına çıkmış. Ülkede ürettiğin herşeyin ham maddesi ve lojistiği dolara endeksli. Bu maliyet değil mi? Yıllardır ucuz faiz kullanıldı da üretim yatırım mı oldu, enflasyon mu düştü. Kredi alan araba, altın dolar ev aldı mal stokladı. Biraz da cepten sermayeden yesinler. Sen de nas politikasını savunuyorsun galiba![]()
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Not konusu aslında sadece bize özel değilmiş. 15 ülke için yapılacak açıklama yapılmamış.
Bizim tarafa gelince not sebebi ile cuma mala giren çok olmuş sosyal medyada gördüğüm kadarıyla ..Eminim yüksek kredili ,kaldıraçlı girenler de olmuştur...
Onları biraz terletebilirler ama İş bankası bedelsiz haberi iyi katalizördür.
Pazartesi gene banka al endeks sat ile başlayabilir.. Akşam kapanışta net resim ortaya çıkar...
Son dönem iyi alımlar oldu. Bunu zaten alıcı olmayan piyasada paldur küldür veremezler..Çok sert gereksiz basarsa da dönüp alacağını düşünürüm..
Saatlik grafikte bir tobo oluşumu başlamıştı. Sağ omuzu tamamlamak için aşağı da alabilir.. Sonrasına bakacağız..
Son düzenleme : emregunes; 16-12-2023 saat: 14:51.
Tekfen in gelen kap haberi biraz garip..
Şirketin bir iştirakten zarar edeceğini açıklaması enteresan. Hiç bir şirket bilanço ara döneminde ben bu işten şu kadar zarar edeceğim demez...
Ben bu şirkette zamanında senet taşıdığım, topiğinde çok yazdığım için yönetimin tiyniyetini iyi bilirim..Ama iyi olarak bilmem..
Böyle bir haber verdilerse bitmesi yakın Rusya-ukrayna savaşı öncesi bir art niyetleri mi var diye düşündüm.
Yer İmleri