Sayfa 270/967 İlkİlk ... 170220260268269270271272280320370770 ... SonSon
Arama sonucu : 7735 madde; 2,153 - 2,160 arası.

Konu: DGNMO - Doğanlar Mobilya

1. Bir kaç gün daha salsa iyi olacak.guc toplar.ytd.

GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Murat1574 Yazıyı Oku
    Bir kaç gün daha salsa iyi olacak.guc toplar.ytd.

Ben şahsen anlık salınım yapıp toparlayacagını düşünüyorum...bilanço fiyatlaması önümüzdeki hafta başlayacaktır...bugün tahtayı bozan hsbc 100 bin lot satmış iki gün önce aldıklarını verdi iyi de oldu...buralardan satanlara alım fırsatı verecek kadar acemi değil speğimiz...malı kendisinin satmadığını çok iyi biliyorum resmen döküyor...bu yazdıklarım şahsi fikirlerimdir kimseyi etkilemesin...

3. Ben şahsen aselden gelmiştim dusuk ortalama ile iki gündür buradaki hissemize kademeli satıp bugun Asele geçtim.eger ki yarında kayıp yazarsa kademeli tekrar alıma geçerim.ytd.

4.  Alıntı Originally Posted by Murat1574 Yazıyı Oku
    Ben şahsen aselden gelmiştim dusuk ortalama ile iki gündür buradaki hissemize kademeli satıp bugun Asele geçtim.eger ki yarında kayıp yazarsa kademeli tekrar alıma geçerim.ytd.

Hayırlısı olsun murat bey...
    Endeks iyi yürüdü dolayısıyla büyük kagıtlarda yükseldi ancak kelebeğimiz malumunuz düzeltmesini yapıyor...ben çıkmaya cesaret edemiyorum bundan iyisini nereden bulacagım borsada beklentiler satın alınır kelebekte de fazlası var maaşallah...

5.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    Hayırlısı olsun murat bey...
    Endeks iyi yürüdü dolayısıyla büyük kagıtlarda yükseldi ancak kelebeğimiz malumunuz düzeltmesini yapıyor...ben çıkmaya cesaret edemiyorum bundan iyisini nereden bulacagım borsada beklentiler satın alınır kelebekte de fazlası var maaşallah...
    Bende çok zorlandim ama ilk göz ağrım olan ASELSAN olunca dayanamadım.ama dediğim gibi biraz daha düzeltme yaparsa ve Euro 4,04 seviyelerine gelirse dalarim.

6. acaba düzeltmesini nerede tamamlayacak.. geçen 4.12 den dönmüştü. temmuz sonuna kadar neler olacak beklıyorum.. ytd

7.  Alıntı Originally Posted by cuqfurk Yazıyı Oku
    acaba düzeltmesini nerede tamamlayacak.. geçen 4.12 den dönmüştü. temmuz sonuna kadar neler olacak beklıyorum.. ytd
    4,05'i görmüştü geçen düşüşte...benim gördüğüm satan k,y...buralardan dönecektir dip noktası 3,95-4 seviyeleri bu hissenin.zaman daralıyor bilançoyu fiyatlayacak onun silkelemesi bu..
    3 aylık 1 milyon zarar...
    6 aylık 15 milyon kar yazsa buralarda kalır mı...
    Yıl sonu ciro hedefi 600 milyon...
    2018 sonu ciro hedefi 1 milyar...

8.  Alıntı Originally Posted by Murat1574 Yazıyı Oku
    Bende çok zorlandim ama ilk göz ağrım olan ASELSAN olunca dayanamadım.ama dediğim gibi biraz daha düzeltme yaparsa ve Euro 4,04 seviyelerine gelirse dalarim.

Hayırlı olsun, keşke nakitte bekleseydiniz, hacimli bir şekilde düzeltme yaşıyor. Bu durumda artık 4.04 ten dgklb almanız da iyi bir hareket olmaz. Likidite iyidir

Asla yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 270/967 İlkİlk ... 170220260268269270271272280320370770 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •