Sayfa 333/1005 İlkİlk ... 233283323331332333334335343383433833 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 2,657 - 2,664 arası.

Konu: Viop LVll

Hazirandan bu yana %80 yükselmiş banka kağıtlarında
    Düzeltme bekleniyormuş..
    %20...30 arası

SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Hafize Abla, enflasyon düşüyor, soğan fiyatlarının düşmüş olması lazım diyor Sadık Abiye.

Sadık Abiyse, enflasyon düşüyor, ama fiyat RSİ si düşse de, fiyatlar artmaya devam ediyor, negatif uyumsuzluk var, diyor.

Çünkü Sadık Abi, geçen sene %100 artan soğan fiyatlarının, bu sene 'sadece' %60 artacak olmasının, soğan fiyatlarının düşeceği anlamına gelmediğini biliyor.

PR çalışması, profesyonel, Ahmet Kasım Han güzel yakalamış, gerçi kendisinden pek hazzetmesem de...
    https://twitter.com/Ahmet_K_Han/stat...07024259866660

Pentagon/ABD Savunma Bakanlığı “olağanüstü şartlar”için hiçbir çip ve/veya elekronik sistem taşımayan klasik/Konvansiyonel jip ve kamyon envanterini artırıyor -yedekliyormuş!
    Neden acaba?

https://twitter.com/KurtogluKagan/st...Y04VMMb_g&s=19

SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Enflasyonu ancak Türkiye'de 3-4 döngü yaşamış olan bilir.

Geçen sene zeytinyağı ayçiçek paritesi bozuldu diyorlardı, zeytinyağı stoklayan rahat, ayçiçekyağı stoklayan ise kurtulamıyor geçen seneden daha düşük fiyatlar.

Borsada bile 2-3 ay ara verince bile kopmuş oluyorsun.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    bizim arkadaş, ney york ? new york fifth avenue'da mandarin oriental condo'da 37.000 dolares aylık kira ödüyor. 2 oda bir yatak odası 2 banyo biri ufak, salon mutfak bir... öyle büyük de değil... hafize hanım hangi manhattan'dan bahsediyor ?
    yukarı manhattandan bahsediyor.. aşağı menhattın yüksekmiş fiyatlar öyle diyolar .

6. Belirli seviyeye gelen fakirlikten geldiğini söylüyor, bizde de para yoktu filan. Bana inadırıcı gelmiyor ancak zenginleri inandırır.

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Belirli seviyeye gelen fakirlikten geldiğini söylüyor, bizde de para yoktu filan. Bana inadırıcı gelmiyor ancak zenginleri inandırır.
    reyiz var abi...

dünya zengini..pardon lideri

8.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    reyiz var abi...

dünya zengini..pardon lideri
    O istisna yüzüğümden başka bir valığım yok demişti. Eski resimlere bakınca kıyafetleri bayat pazarında bile alan olmaz.

Nereden nereye...

Üst akıl çok kişi yetiştiriyor ve istediğini işine geldiği gibi kullanıyor.

Beni de evde yalnız oturtuyor sonumuz hayır olsun.

Sayfa 333/1005 İlkİlk ... 233283323331332333334335343383433833 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •