Sayfa 337/1005 İlkİlk ... 237287327335336337338339347387437837 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 2,689 - 2,696 arası.

Konu: Viop LVll

1.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    babadağlı beni babalara göndermeden ben imana döneyim.

eyyy din kardeşlerim.. vob yabman.. gidin halkb spotta batın.
    İmam ettim demek ile iman edilmediği gibi ben ateistim demek ile ateist olunamıyor.

İmam sahibiyim diyenler ateistler kadar araştırmıyor ben de şaşıyorum. Twitter'da sohbet olmayınca onları dinliyorum. Gerçekten psikolojik olarak büyük baskı var üzerlerinde. Yani fakirlere o kadar eziyet yok psikolojik olarak.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Normalde not artsaydı herif yükseltip verecekti,

Not artmadığına göre sabahtan verip alttan toplayacak ama akşama almaz bir hesap kitap yapar.

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    İmam ettim demek ile iman edilmediği gibi ben ateistim demek ile ateist olunamıyor.

İmam sahibiyim diyenler ateistler kadar araştırmıyor ben de şaşıyorum. Twitter'da sohbet olmayınca onları dinliyorum. Gerçekten psikolojik olarak büyük baskı var üzerlerinde. Yani fakirlere o kadar eziyet yok psikolojik olarak.
    beni yanlış tanımışsın..

semantik manada atayizim .. ataistlik tanrının olmadığına inanç anlamında bir atayiz değil. bendeki atayizlik anlamınn bir tanımı yok zaten.. bana kalırsa ortada anlam ve tanım yanlışlığı var. cahilin gözünde atayiz tanımı farklıdır. mesela = din düşmanı gibi..

modern dünyada atayizlik tanımı başkadır vs.. yani elonmusk olmak istermiydin sorusu gibi birşey.

yok baba ben böyle iyiyim diyorum.. tanrı varmı sorusuna.

içimde inanç var mı.. var belkide 100 farklı senaryo birçoğu benim kendi uydurduğum bir çoğu bilindik ; yok olma , reankarne olma , sonsuz olma, zaten simüleyiz nereye yok oluyon vs vs..

ama bunca inancın hiç birinde benim açımdan tanrıya çıkan bir yol yok işin sonunda.

bu da beni yeterince atayiz yapar sanırım.

bu tür konularla neden ilgileniyorum çünkü çok film izliyorum doğayı ve uzayı seviyorum bir çok kültür biliyorum .. amerikalılar der ya dünyayı gezmene gerek yok her kültür buraaya eninde sonunda gelir diye. onun gibi..

belkide karşıma çıkıyorlar..

baskı konusunda hiç baskı görmedim. türkiye bu konuları aştı çoğunlukla.

yok benim imanım var tanrıya inanıyorum diyip budizmdeki 13000 tanrıdan birinin adını söylesem mesele hallolur aslında.

haa ozaman tamam sen bizdensin derler

4. Ben de 400 küsur "La Paloma" indirdim dinleyip inceliyorum.

Öyle hemem bir tanesini seveyim olmuyor.

ben gidip pisyedilinin cehenneme odun attığı filmi izleyim.

ayasofi.. elimdeki bira şişesi varya..

anladın sen onu..

neee

6.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    bu ikisinin neler konuştuğunu bir anlayabilsem

konuyu dolandırıp ayşe hatun önal'a nasıl bağlıyorlar

50 sene düşünsem aklıma gelmez
    İkiside bekar düşündükleri iki şeyden biri hatun. Ayşe Hatun da bir zamanların zirvesi ah ah . Ama hakikaten din evrim derken Ayşe Hatuna nasıl geldi bende şaşırdım. Ariston abiyi illaki evlendirmek lazım. Yoksa bir çaya gitsen başına işler gelebilir. İlk emlagi yollayalım çay içmeye

7.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    ben gidip pisyedilinin cehenneme odun attığı filmi izleyim.

ayasofi.. elimdeki bira şişesi varya..

anladın sen onu..

neee

Tmm ayır onu sen ölünce pamuğun yerine koyarım.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    pamuğu
    Pamuk eskidendi silikonla hallediyolar

Sayfa 337/1005 İlkİlk ... 237287327335336337338339347387437837 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri