Sayfa 293/1003 İlkİlk ... 193243283291292293294295303343393793 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 2,337 - 2,344 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IX

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Mobilyacılar: ürünlere ocakta en az yüzde 40 zam gelecek
    Kaynak :fox
    Mobilyayı bilmem de kırmızı ete bahsedilen orandan daha fazla son 1 ayda zam geldi...Millete kırmızı et yemeyin diyorlar , Bizim mecliste 22 TL ye kuzu pirzola , 16 TL ye adana kebap yediğimize bakmayın siz ölmüş tavuk sizin neyinize yetmiyor...

2.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Mobilyayı bilmem de kırmızı ete bahsedilen orandan daha fazla son 1 ayda zam geldi...Millete kırmızı et yemeyin diyorlar , Bizim mecliste 22 TL ye kuzu pirzola , 16 TL ye adana kebap yediğimize bakmayın siz ölmüş tavuk sizin neyinize yetmiyor...
    Rusya da yumurta kıtlığı varmış biz gönderecekmişiz yumurta da iyice uçar ben sadık abime soracağım artık bir şey alırken

3.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Rusya da yumurta kıtlığı varmış biz gönderecekmişiz yumurta da iyice uçar ben sadık abime soracağım artık bir şey alırken
    Hemen haber almışlar sanırım. Geçen hafta 85 TL ye aldığım M boy yumurta bu hafta 110-120 olmuş ucuzluk marketlerinde.

Ucuzluk marketlerinde Tava yoğurduna yüzde 20 zam gelmiş. 57 den 67 ye çıkmış.
    Son düzenleme : virtue; 17-12-2023 saat: 23:19.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

4. Sayın arkadaşlar,
    %0.11 günlük getiren bir para piyasası fonunun yıllık bileşik getirisi (resmi ve bayram tatilleri bileşiğe katıldı, hafta sonları katılmadı) %49.67'dir. Mevduat eşleniği ise %52.28'dir.
    Tek dez avantaj, bu fonlarda getiri sabit değil ve ay içinde oynuyor.
    Bu sebeple ben mevduat yapmaya karar kıldım. %48-50 arası yakalarsam.
    Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.

Alıntı Originally Posted by Borsacı Beyefendi Yazıyı Oku
    Sayın arkadaşlar,
    %0.11 günlük getiren bir para piyasası fonunun yıllık bileşik getirisi (resmi ve bayram tatilleri bileşiğe katıldı, hafta sonları katılmadı) %49.67'dir. Mevduat eşleniği ise %52.28'dir.
    Tek dez avantaj, bu fonlarda getiri sabit değil ve ay içinde oynuyor.
    Bu sebeple ben mevduat yapmaya karar kıldım. %48-50 arası yakalarsam.
    Bende kısa vade kredi kartları için ayırdığım parayı ppf de tutuyorum...%0.1134 günlük veriyor...Bileşiği bilmem de kredi kartı ödeme gününe kadar birkaç kilogram et parası çıkıyor.....Önceden bu imkan yoktu maalesef....

6. Devir mevduat devri. Bu faizle ne borsa ne dolar gider bir süre. Bu sebeple mevduat, yoksa çok sevdiğim bir enstrüman değil.
    Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.

7.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Hemen haber almışlar sanırım. Geçen hafta 85 TL ye aldığım M boy yumurta bu hafta 110-120 olmuş ucuzluk marketlerinde.

Ucuzluk marketlerinde Tava yoğurduna yüzde 20 zam gelmiş. 57 den 67 ye çıkmış.
    faiz artıyor enflasyon düşmüyor çünkü mali politikadan destek yok mb başkanının son açıklamaları aslında bunu anlatıyor sadık abi inanmıyor enflasyonun düştüğüne diyerek ! izin verilen faiz artışının da sonuna gelindi ocakta yine zamlar havada uçacak hangi faiz bu fışkırtma ile başa çıkabilir?

8. Gerçek enflasyon ne kadar?
    2024 sonu için gerçek enflasyon ne olur?
    Bu enflasyonu yenebilecek enstrüman ne?
    Muhtemelen mevduat geride kalacak. %10-20 artık neyse mevduatta birikimler yok olacak.

Bırak para kazanmayı parayı korumak bile zor.

Sayfa 293/1003 İlkİlk ... 193243283291292293294295303343393793 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •