Sayfa 395/1005 İlkİlk ... 295345385393394395396397405445495895 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 3,153 - 3,160 arası.

Konu: Viop LVll

1.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    endeks kontratlarının kontrat büyüklüklerinin düşürülmesi lazım. bir kontrat 84500 kayme. bu şekilde olunca, spottaki pozisyonlar için hedgingde kademeli alım işi zor oluyor... tek kalemde tek fiyat adımından 84500 kayme fazla.... varant ile hedging yapınca da bu sefer varantın zamana bağlı değer kaybı ... opsiyon desen sığ ve alırken veya kapatmak istediğinde devasa fiyat marjı... onun üçün endeks kontratının küçültülmesini talep ediyorum
    bir kaç sıfır atsak nasıl olur?
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    bir kaç sıfır atsak nasıl olur?
    1:10 oranında azaltılsa iyi olur. ya da mini endeks kontratı çıkartsınlar... orada takılalım
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Oradan konu en son Ayşe hatuna nasıl geldi emlak ile Ariston abi en son bu noktada niye buluştular onu da anlatıver
    Onun karikatürünü atmıştım abi, şimdi bulamam
    Erkekler 3 dk da bir seks düşünür diye
    Onu bul yapıştır

4.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    israil soykırımına karşı dünyada yükselebilen tek reel tepki- yemen kızıldeniz girişini fiili olarak kapattı ticaret gemilerine, dünya ticaretinin altıda biri buradan geçiyor, maersk cpa-cgm costco falan en büyük gemi taşımacıları artık ümit burnundan dolaşmak zorunda, navlun arttı mal fiyatları ve petrol de yükseliş eğilimine girdi.. abd bir operasyon hazırlığında yemenlilere karşı bi koalisyon topladı ama suud ve emirlikler katılmadı bu askeri pakta.. adını da "serveti koruma" operasyonu olarak koymuşlar.. iş ciddiye bindi çünkü petrol fiyatlarını düşüremezlerse demokratlar 10 ay sonraki seçimi asla kazanamazmış

haydi yemen o milyar dolarlık savaş gemilerinden ikisini batır da orrrsp çoocukllarının nasıl rezil olduklarını görelim
    Suud ları sevmem...nazarımda abd ye satılmı bir yönetim var...ama husiler öyle değil, şii filan ama delikanlı adamlar...suud ların soy kırım çabalarına rağmen pes etmediler...bence müslüman dünyann yüz akı oldular..gerçi bunlar da iranın uzantısı filan ama, neyse ne, adam gibi bir tepki ortaya koydular sonuçta.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Dolar bazlı pıst 100 2.62 doğru kayıyor inciltmeden bizde bankalar satış yesede banka koysak diye bekliyoruz.
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    koç bank 20.52 bölgesi şimdilik destek görevi yapabilir ,
    2. seans bu bölge yıkılırsa aşağıda 19.75-19.27 takip ediceğimiz bantlar bugun yarın.
    sabah yazdığın pıst 100 beklentin devam mı diye sorulmuş devam 2.61-2.62 arası kapanış beklentim ,
    koç bank da 20.02 240 dk grafta bu bölge altı kapanışlarda yukarda verdiğim bantları bekliyorum.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

6.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...63#post6655463

Tam ordan döndürdü ...

Ben , burayı okuyup da işlem yaptıklarını yazanlara hep şaşkınlıkla okudum yıllarca ..ama bir değil iki değil ..kaçıncı yahuuuu

8444.00

https://www.youtube.com/watch?v=xRLD_FR9-Z8
    EREGL +%1.92

XU30YVADE -%1.92

Mesaj bu kadar olur ya ..viop yapmaaaannnn

Veya zero sum game ...yani ne yaparsan yap sonuç sıfır
    Hayat hoş gerisi boş

7. Bide bunun yarını ..çarşambası var ki ...

8414.25
    Hayat hoş gerisi boş

8. Birazdan day tradelik ikinci longumu gene devreye alacam

8410.00
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 395/1005 İlkİlk ... 295345385393394395396397405445495895 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz