Artan

11,44 10 18:10
253,00 10 18:10
221,10 10 18:10
43,34 10 18:10
127,60 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

120,60 -10 18:10
45,00 -10 18:10
7,03 -9.99 18:10
33,34 -9.99 18:10
27,26 -9.97 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.255.695.986,50 18:10
8.740.860.661,40 18:10
8.691.701.587,58 18:10
7.807.476.038,38 18:10
7.549.236.341,52 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 135/651 İlkİlk ... 3585125133134135136137145185235635 ... SonSon
Arama sonucu : 5201 madde; 1,073 - 1,080 arası.

Konu: VERTU - Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by secomedia Yazıyı Oku
    enteresan olan buraya grafik çalışması atıyorum
    kaç kişinin gördüğünü bilmiyorum ama yorum yapan yok
    bu grafikler benim ekranımda zaten açık
    onları kopyala yapıştır yorumla internete at linkini buraya koy boşuna çalışıyoruz galiba
    neyse bunlar son olsun artık..
    Eline emegine saglik dostum faydasini goruyoruz.

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by secomedia Yazıyı Oku
    onları kopyala yapıştır yorumla internete at linkini buraya koy boşuna çalışıyoruz galiba
    öncelikle eline sağlık, biz itibarımızı peşin peşin verdik zaten. ama inşallah üste suçlu çıkmazsın ve kıymetini bilirler... teknik yorum yaptık diye katil müamelesi görüyoruz resmen

3. Herkese selamlar.

2,84 maliyet ile birkaç haftadır sizin trendeyim. Teknik analizciyim. Geçen hafta kağıdın tekniği gözüme çarptı, imcelemeye aldım ve umut vaadettiği için full olarak 2,84 ten giriş yaptım. Aslında GYO kağıtlarından nefret ederim. Ama nedense vertunun teknigi ve şuanki ucuzluğu hoşuma gitti.

Kağıdın gitmesi için muhakkak 3,04 direnci geçilmeli. Eğer geçerse önü açık.

Son olarak : Elinde kağıt olduğu halde burada kağıdı kötüleyen arkadaşlara sesleniyorum. Kağıda kızgın olabilirsiniz fakat kağıdı kötüleyerek kendinize iyi değil daha da kötülük yapıyorsunuz. Bir insan elindeki malı kötüler mi ya? Elinde elma var ve ''gel vatandaş kurtlu bu elmalarrr'' diye bagıran esnaf gördünüz mü? Her olayı,her hareketi speğe bağlamak da yanlış. Bu şekilde borsa oynayanlar kaybeder. 10 yıldır borsadayım. Speklere, söylentilere göre değil de realitelere göre gir-çık yaparım. Elhamdülillah güzel kar aldık. Lütfen girdiğiniz kağıdı kötülemeyin. Kızgınsanız da enazından yorumsuz kalın. Kötülemenizin size ve bize kimseye faydası yok. Sonuçta aynı gemideyiz.

Herkese bol kazançlar. Saygılar..

qWApg3.jpg

4. direnci çok sağlam ....bakalım kırabilecek mi?
    kırarsa ben de az bişey ortak olacam...ytd

5.  Alıntı Originally Posted by secomedia Yazıyı Oku
    Teşekkür ederiz hocam. Sizden ricam, grafigin altına birde kısa yprum yaparmısınız.. Teşekkür ederim.

6.  Alıntı Originally Posted by fibonacci55 Yazıyı Oku
    Herkese selamlar.

2,84 maliyet ile birkaç haftadır sizin trendeyim. Teknik analizciyim. Geçen hafta kağıdın tekniği gözüme çarptı, imcelemeye aldım ve umut vaadettiği için full olarak 2,84 ten giriş yaptım. Aslında GYO kağıtlarından nefret ederim. Ama nedense vertunun teknigi ve şuanki ucuzluğu hoşuma gitti.

Son olarak : Elinde kağıt olduğu halde burada kağıdı kötüleyen arkadaşlara sesleniyorum. Kağıda kızgın olabilirsiniz fakat kağıdı kötüleyerek kendinize iyi değil daha da kötülük yapıyorsunuz. Bir insan elindeki malı kötüler mi ya? Elinde elma var ve ''gel vatandaş kurtlu bu elmalarrr'' diye bagıran esnaf gördünüz mü? Her olayı,her hareketi speğe bağlamak da yanlış. Bu şekilde borsa oynayanlar kaybeder. 10 yıldır borsadayım. Speklere, söylentilere göre değil de realitelere göre gir-çık yaparım. Elhamdülillah güzel kar aldık. Lütfen girdiğiniz kağıdı kötülemeyin. Kızgınsanız da enazından yorumsuz kalın. Kötülemenizin size ve bize kimseye faydası yok. Sonuçta aynı gemideyiz.

qWApg3.jpg
    Hoş geldiniz hocam. İnşallah ayagınız ugurlu gelir.

7. Smartiks yazılım ile ilgili bilgisi olan var mı arkadaşlar ???

8.  Alıntı Originally Posted by fibonacci55 Yazıyı Oku
    Herkese selamlar.

qWApg3.jpg
    Sn. Fibonacci55 grafikteki mavi ortalama an itibariyle hangi fiyata denk? Elinize sağlık.

Sayfa 135/651 İlkİlk ... 3585125133134135136137145185235635 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •