Sayfa 399/1005 İlkİlk ... 299349389397398399400401409449499899 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 3,185 - 3,192 arası.

Konu: Viop LVll

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    göynüm darda, fikrim
    sorar seni, seni yâr
    bir fidanda iki yaprak
    yaz seni beni yâr

-Aşık Hamzâi Sütbıyık - iç anadolu yöresel

gene dellenme saatim geldi.... mazluuuuummm absenti getir yeşilleneh gayri
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

2.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    xu030 da bi tek eregl mavi aslanım benim ,bari buna sevineyim

vob 8415.00
    Ooo THYAO TUPRS ASELS ..vs .. mavi oldular...

Arslanım EREGL +%2.5

8434.00
    Hayat hoş gerisi boş

3. 2024 stratejim 2 euroya kadar bekle sonra çiçeklerden bir demet yap...

sonra çiçekleri gundwane gelene kadar beklet...

sonra gundi ne zaman gelip 5 dolara gidicez masalı okumaya başlarsa tası taragı satıp kaç...

onun dışında mevduatta ve altında bekle...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
    bir zamanlar ergen idik
    inci sözlükte yazar idik
    gıçımızın gılı ağardı
    hisse.net'ten sor beni, beni
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

5.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Ooo THYAO TUPRS ASELS ..vs .. mavi oldular...

Arslanım EREGL +%2.5

8434.00
    daha onlar oyuna gırmedı dıyosun yanı
    yorumlarım al, tut, yat, sat ve en önemlisi yatırım tavsiyesi olmayıp tamamen kendi görüşlerimden ibarettir.

6. Herkes hasta,küçük veledi almayı almayi gittim,hoca a konuştuk,sınıf yarısı hasta sizinki maşallah felan ,ne yiyo dedi soğan dedim,her akşam yatmadan jnce bir dış sarımsak vsvsv,kokmuyormu dedi yok dedim ,aslında oda leş gibi sarımsak kokuyor ama hasta olmalarından iyidir.soganin müthiş öksürük kesme gibi bir özelliği var,sarjmsakta bildiğin antibiyotik bilginiz olsun,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Herkes hasta,küçük veledi almayı almayi gittim,hoca a konuştuk,sınıf yarısı hasta sizinki maşallah felan ,ne yiyo dedi soğan dedim,her akşam yatmadan jnce bir dış sarımsak vsvsv,kokmuyormu dedi yok dedim ,aslında oda leş gibi sarımsak kokuyor ama hasta olmalarından iyidir.soganin müthiş öksürük kesme gibi bir özelliği var,sarjmsakta bildiğin antibiyotik bilginiz olsun,
    çocoğun midede tünel açacan...

8. ABD'nin Kızıldeniz'de koalisyon kurmasının ardından İran, 55 bin kişilik deniz milisleri oluşturdu

ANKARA (AA) - ABD'nin Yemen'de İran destekli Husilerin saldırılarına karşı Kızıldeniz'de
    "seyrüsefer güvenliğini korumak" amacıyla koalisyon kurmasının ardından
    İran Devrim Muhafızları Ordusu, 55 bin kişilik deniz milisleri oluşturduklarını
    duyurdu.
    İran'ın yarı resmi Tesnim Haber Ajansına göre, Devrim Muhafızları Ordusu Deniz Kuvvetleri
    Komutanı Tuğamiral Ali Rıza Tengsiri başkent Tahran'da düzenlenen bir
    etkinlikte konuştu.
    Denizlerde faaliyet gösterecek milis güçler oluşturduklarını aktaran Tengsiri, "Şu
    anda okyanus seferberlik güçleri (Besiç) oluşturduk ve bu Besiç güçleri, Tanzanya'ya
    ulaşabilecek büyüklükte teknelere sahip. Bundan sonraki aşama ise gölge
    donanma kuvvetleri oluşturmak." ifadelerini kullandı.
    İranlı komutan, 55 bin kişiden oluşan deniz seferberlik güçlerini ilk olarak Basra
    Körfezi'nde oluşturduklarını ve bir sonraki aşamada ise ülkenin kuzeyindeki
    sularda (Hazar Denizi) kurmayı planladıklarını belirtti.
    Tengsiri, seferberlik güçlerine ait teknelerin 107 milimetrelik roketlerle donatıldığı
    bilgisini verdi.
    İran'ın deniz seferberlik güçlerini oluşturduğuna dair açıklamasının, ABD yönetiminin,
    Kızıldeniz'de İsrail bağlantılı uluslararası gemilere Yemen'deki İran destekli
    Husiler tarafından düzenlenen saldırılara karşı çok uluslu bir misyon kurulduğunu
    duyurmasının ardından gelmesi dikkati çekti.
    İran'da Kasım 1980'de Irak Savaşı sırasında devrim lideri Ayetullah Ruhullah Humeyni'nin
    seferberlik ilanıyla Devrim Muhafızları bünyesinde kurulan Besiç üyeleri
    gönüllü milisler olarak biliniyor.
    Hemen hemen her yaştan üyeye sahip Besiç mensuplarının görevleri arasında rejime
    karşı isyanların bastırılması olmak üzere iç güvenliğin sağlanması ve kanunların
    uygulanması yer alıyor.

-AA-
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Sayfa 399/1005 İlkİlk ... 299349389397398399400401409449499899 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •