Sayfa 429/1005 İlkİlk ... 329379419427428429430431439479529929 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 3,425 - 3,432 arası.

Konu: Viop LVll

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    daha 7 saat var benim tahminim olan 6.969,69 a gelmez mi diyonuz
    Ben yeniyim abi ben tutturdum kuponu isterim. Gerisine karışmam

2.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Essek dellenmis,pidemizide verdi,tskler
    Eğer satmamiş olsan kızardım aklıma sen geldin spek okur basar diye ses etmedim

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    bozkurt ,

düşüşe kılıf için 2 tane oyuncuyu sıkıştırıyormuş ya piyasa bunların avaneleri kuş sitesinde öyle yazıyormuş
    petkm deki büyük oyuncu senmisin bu kadar aşağı bastılarsenidemi azeriler sıkıştırıyor
    bir hikayede ben yazayım bari.
    kimse demiyorki durgunluk olacak, bilançolar , satışlar ,nakiti olmayan,dövizi olmayan şirketler için zor bir dönem olacak , ayrıca borsaya alternatif gelmiş mevduat veya başka enstrumanlar adam burada indir bindirle ne uğraşsın 90 günlük mevduata bağlar kafa ağrımaz çoğuda öyle yaptı .Seçimden sonra ona göre hareket edecekler.
    İyi güzel diyorsun da sindoma abi, bu durgunluk ttkom için geçerli değil mi
    İkiside 23 tale idi akcay ile eşekleri yarıştıralım dedik bizimki 18 e indi ttkom halen 23 de
    Bunu açıkla bana
    Bende sana petkim deki büyük oyuncuyu süüüleyim
    Hamdım Piştim Yandım

4. Aracı kurum elamanları bundan 2 ay önce Şimşeği parlatıp şöyle yabancı vs diyerek endeksin ucuz olduğunu çıkar tvlerde söylerlerdi.
    şimdi bugun sabahtan beri 2 analist seyrettim bloombergde endeksimiz pahalımış
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    İyi güzel diyorsun da sindoma abi, bu durgunluk ttkom için geçerli değil mi
    İkiside 23 tale idi akcay ile eşekleri yarıştıralım dedik bizimki 18 e indi ttkom halen 23 de
    Bunu açıkla bana
    Bende sana petkim deki büyük oyuncuyu süüüleyim
    Bozkurt takip ettiğim bir tahta değil yalnız badem spor oyuncuları bu tahtada olma olasılığı yüksek çünkü bu adamlar şirketle ilgili haberleri daha önceden biliyor ben buna bazı şirketlerde şahit oldum.
    Belki bilançosu kuvvetli gelecekdir buda ona katalizör oluyordur ama pıst 100 de 7500 yıkırsa hepsinden fazla düşer şuandaki hareketi mal dağıtmaysa.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Viop30 da makas artıya geçecek...

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Eğer satmamiş olsan kızardım aklıma sen geldin spek okur basar diye ses etmedim
    Varmi abi yeni eşşekşekerci deme tövbeliyim..
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

8. Tamam işte demek ki bazı oyuncuları sıkıştırıyorlar, bence hüstadların dediği düşüş için bahane olabilir bu durum kılıf için müsait, Badem oyuncularına dokunulmuyor olabilir
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 429/1005 İlkİlk ... 329379419427428429430431439479529929 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •