soruluyor bulut haftalık graf diyorsun ne demek istiyorsun diye öğrenmek isteyen arkadaşlar var.
sn seloo ya cvp verirken paylaşayım graf anlaşılsın diye basit olarak belirttim.
1-2 haftaya tamamlanır 2.58 altı haftalık kapanışlarda satışın devamını beklerim onuda grafa koydum.
ben bu kadar bozucaklarını düşünmüyorum 2.58-59 bandından dönüp bilanço dönemi 2.94 geçilirse 3.15 kadar hareketin devamını beklerim katalizör seçime giderken tek elle yönetilen bir borsada yukarıda girilmek istenecekdir diye düşünüyorum , diğer bir konu Bize gösterilen bankalara giren yabancı alımları emekli ve yatırım fonlarından çıkıp dışarki hesaplardan alınan mili yerli oyuncularsa o ayrı , ha gerçekten yabancı alımıysa ocağın 2. haftasından sonra diğer tahtalardada tırtıklamalarla hareketin devamını beklerim.
Arada hükümet ocak içinde katalizör haber koyacağınıda düşünüyorum sadece kalkış için ateş gerekli
dip not 2.58 kırılmamalı bu seneryom için.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
ya arkadaş bu ne yahu biraz birşeyler atıştırıyamın dedim bıraktım
lucky nerden buluyosun bunları
Kurt adam mı bu nedir
U çocuklar ya dayak yiye yiye adam olur yada okumayı bırakır pust olur. Büyük yabancılar gelirse spk nin bozuk gözetiminde haçlı savaşı yaparlar. Ortam çok müsait buna
Sn Keremalkm mecburen bu tondan gidiyor.Başına gelenler malum..İyi geçinecek.
Bu tezgahın kimler tarafından kurulduğu çok net ve isimler dahi belli bende biliyorum. Ama nasıl dokunulur onu bilmiyorum işte.
Hem ak borsacı hem de kara borsacı ne ararsan var bu tezgahta. Mesela Ufo Yat(tanımlanamayan objeler yatırım)sahibi çok aşinadır bu işlere örneğin ama ak değildir mesela.!!!
Çıkıp siyasilerden birileri borsa şöyle oluyor böyle oluyor diye Tweete veya tv de konuşmaya başlarsa ATEŞ yanacak demek benim graf için![]()
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Yer İmleri