Sayfa 432/1005 İlkİlk ... 332382422430431432433434442482532932 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 3,449 - 3,456 arası.

Konu: Viop LVll

Alıntı Originally Posted by suheyl Yazıyı Oku
    https://twitter.com/Akdereyatirim/st...94618579239296

Söylentiler var..Bakalım ne olacak.
    oyun çok büyük ama devlet büyüklerimiz ve kurumlarımız bu oyunu bozacak! demiş akdere..

başka biri de,
    Yapan zaten ak borsacılar kime neyi şikayet ediyorsun . Sanki millet bilmiyor kimin ne halt yediğini
    yazmış..

2.  Alıntı Originally Posted by selloo Yazıyı Oku
    kanal alt bandı

soruluyor bulut haftalık graf diyorsun ne demek istiyorsun diye öğrenmek isteyen arkadaşlar var.
    sn seloo ya cvp verirken paylaşayım graf anlaşılsın diye basit olarak belirttim.
    1-2 haftaya tamamlanır 2.58 altı haftalık kapanışlarda satışın devamını beklerim onuda grafa koydum.
    ben bu kadar bozucaklarını düşünmüyorum 2.58-59 bandından dönüp bilanço dönemi 2.94 geçilirse 3.15 kadar hareketin devamını beklerim katalizör seçime giderken tek elle yönetilen bir borsada yukarıda girilmek istenecekdir diye düşünüyorum , diğer bir konu Bize gösterilen bankalara giren yabancı alımları emekli ve yatırım fonlarından çıkıp dışarki hesaplardan alınan mili yerli oyuncularsa o ayrı , ha gerçekten yabancı alımıysa ocağın 2. haftasından sonra diğer tahtalardada tırtıklamalarla hareketin devamını beklerim.
    Arada hükümet ocak içinde katalizör haber koyacağınıda düşünüyorum sadece kalkış için ateş gerekli
    dip not 2.58 kırılmamalı bu seneryom için.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    ya arkadaş bu ne yahu biraz birşeyler atıştırıyamın dedim bıraktım

lucky nerden buluyosun bunları

Kurt adam mı bu nedir

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    ya arkadaş bu ne yahu biraz birşeyler atıştırıyamın dedim bıraktım

lucky nerden buluyosun bunları

Kurt adam mı bu nedir
    bir spekülatör her türlü duruma hazırlıklı olmalı
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

5. U çocuklar ya dayak yiye yiye adam olur yada okumayı bırakır pust olur. Büyük yabancılar gelirse spk nin bozuk gözetiminde haçlı savaşı yaparlar. Ortam çok müsait buna

6.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    oyun çok büyük ama devlet büyüklerimiz ve kurumlarımız bu oyunu bozacak! demiş akdere..

başka biri de,
    Yapan zaten ak borsacılar kime neyi şikayet ediyorsun . Sanki millet bilmiyor kimin ne halt yediğini
    yazmış..
    Sn Keremalkm mecburen bu tondan gidiyor.Başına gelenler malum..İyi geçinecek.

Bu tezgahın kimler tarafından kurulduğu çok net ve isimler dahi belli bende biliyorum. Ama nasıl dokunulur onu bilmiyorum işte.

Hem ak borsacı hem de kara borsacı ne ararsan var bu tezgahta. Mesela Ufo Yat(tanımlanamayan objeler yatırım) sahibi çok aşinadır bu işlere örneğin ama ak değildir mesela.!!!

7. Çıkıp siyasilerden birileri borsa şöyle oluyor böyle oluyor diye Tweete veya tv de konuşmaya başlarsa ATEŞ yanacak demek benim graf için
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    bir spekülatör her türlü duruma hazırlıklı olmalı
    SOCAR ın speğise Bozkurtun allah yardımcısı olsun
    herifin ayağı böyleyse ....