Gübre yatırımcısı
https://www.instagram.com/reel/C1Fpz...E1MWVjZGVmZQ==
bir halt olacağı yok.
Gübre ve viop bağlantısı için aşağıdaki yazı dizisini okuyun. Yazıyı yazan aracı kurumda çalışan biri.
https://twitter.com/alisezgininan/st...xOYKRaq6j8YLyg
Hiç açılmasın daha makbul
sosyal medya illeti Kuruluş amacından uzaklaşalı çok uzun zaman oldu
Twitter düzeldi gibi şimdi.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Bugün 3.gün
arkadaşlar ile aramızda iddiaya bile girdik
Cuma son taban olur ve çözülür diyen 1 kişi, ptesi 5.günde çözülür diyen 1 kişi, salı 6.günde çözülür diyen 1 kişi, çarşamba 7.günde çözülür diyen çıkmadı, perşembe 8.günde çözülür diyen 2 kişi, haftaya cuma 9.günde çözlür diyen 5 kişi,sonraki hafta ptesi 10.günde çözülür diyen 1 kişi, 15.gün çözülür diyen 1 kişi
Bence muhtemelen tahtaci işini bitirdi saldı tahtayı, operasyon nerde sonlanır kestirmek zor, fk çok yüksek alıcı gelirmi bilinmez, iş tahtacinın inisiyatifine kalmış
Hamdım Piştim Yandım
@alisezgininan
·
11s
size bir borsa hikayesi anlatayim arkadaşlar;
çayı kahveyi alalım, hadi başlayalım..
biz 2 arkadaşız,
çok çılgın paramız var,
endekse çok güvenmiyoruz
güvenli liman #xbank takılıyoruz..
toplaya toplaya nakiti bitirdik ama aracı kurumlar kapımızda birlikte çalışalım diye..
@alisezgininan
·
11s
neyse, uygun faiz oranı ve taşıma maliyetini anlaşıp, bankaları kredili de almaya devam ediyoruz..
maşallah biz aldıkça hareketleniyor #akbnk #garan #isctr #ykbnk
ama bir gün bir haber geliyor ...
#gubrf bedelsiz başvurusu yapacak..
@alisezgininan
·
11s
oh oh tavan serisi güzel para bırakır tabi ama bir sorun var,
1- nakitimiz hatta kredi limitimiz bile yok,
2- gözler üzerimizde, spotta malı toplarsak ^inside trading^ diye yakalanır büllüğü tutarız,
3- VİOP tek çaremiz..
devlet bunun gibilerin içinden geçmeli bu dalga dümenin başı,ortası,sonucunu anlatmıyorlar ,
neye göre almışlar sanki ortada bir para var gidelim banka alalım gidelim gübre alalım parayı vuralım.
bırakınlan bu işleri size bu yolu yürütenleri anlatın banka ve gubre ile ilgili ne duydunuzda buralarda bir anda pozisyonlar açtınız bu kadar likilite ninin mevduata kaydığı dönemde..
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Şimdi devlet kurtarsın diye bekliyorlar aynı hikaye 6 şubat depreminde oldu balinalardan terste yakalananlar oldu onları kurtarmak için o zaman ayar çekildi .Devlet kolu kesicek bunlara gibi içerden aldıkları bilgiye güvenerek büyük oynarsan çıkar birileride ters karar çıkardımı terste kalıcağınıda hesaplayacan.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Yer İmleri