Sayfa 26/1002 İlkİlk ... 1624252627283676126526 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 201 - 208 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Bu millete tarhana ve bulgur bile fazla a.q...Hiç o çağdan çıkmak istemeyen bir kitle var ne kitlersen kitle a.q.

Bu arada ABD piyasaları son dakikada kan kırmızısına dönmüş a.q...Bilmediğimiz bir cisimmi yaklaşıyor
    2026 yılında zaten neyse... o yıl gelince şimdiden hazırlıklı olun fakat korkuya kapılmayın ... bütün dünya paydaşları için bu dediğim... konu yöresel değil
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

2. Özgür Demirtaş'tan Nebati'ye

Faizi Enflasyonun Altına İndirdiniz:

- Enflasyonu Patlattınız.

- Ev Fiyatlarını Uçurdunuz Barınma Sorunu Çıktı.

- Araba Fiyatlarını Çıldırttınız, 2. El 1. Elden Pahalı oldu.

- Süt Fiyatlarını uçurdunuz. Millet Kızmasın diye fiyat limiti koydunuz. Bu sefer insanlara hayvanlarını kestirttiniz.

- Enflasyonu patlatınca, daha patlamasın diye elimizdeki en değerli şey olan rezervleri sattınız.

- Rezerv Bitince, TL daha çok çökmesin diye, şu anda ne büyük bir BELA olduğunu anladığınız KKM yi getirdiniz.

- Faizleri indirdiğiniz için şimdi ÇOK daha fazla arttırmak zorunda kaldınız.

- Yapmayın, Etmeyin diye yalvaran bu ülkeyi çok seven insanların üzerine Trolleri saldınız.

Ve hala konuşuyorsunuz, İNANILMAZ!

https://www.cumhuriyet.com.tr/ekonom..._medium=Gundem

3. Zehir tacirlerine Narkogüç-40 operasyonu: 1 ton 156 kilogram uyuşturucu ele geçirildi.

Uyuşturucu imal eden ve satan "zehir tacirlerine" yönelik 47 ilde düzenlenen Narkogüç-40 operasyonunda 1 ton 156 kilogram uyuşturucu ele geçirildi, 376 şüpheli yakalandı.

https://www.trthaber.com/haber/gunde...di-822558.html

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Amerikadan geleni dahi koyun avutmasını biliyor, özel bir yetenekleri var demek ki.

Hafize ablanun MB'dan en az 300 bin gayme maaş aldığı söyleniyor, Ankarada zaten muazzam bir lojmanı varmış.

Bizansta ise bilmem ne konakları/evlerinden MB ev tutmuş 270 m2 emme ablamız küçük çocuğu olduğu için beğenmemiş, ablamıza uygun ev arıyorlarmış.

Emme Hafize ablamız Bizansta kiralar çok pahalı olduğu için, fedakarlık edip annesinin yanına taşınmış yersen tabiki.
    160.000 maaşı var 1 ay tek 1 ay çift
    Ayrıca yönetim kurullarında olduğu yerler var.
    Muhtemelen 300 den fazladır.
    Qylık 100.000 civqrında kiralanqn bir mb lojmanı var demek aasınun yanına gitme sebebi evi beğenmemiş olması
    Acaba anasının evi nasılmış
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,268
     Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Özgür Demirtaş'tan Nebati'ye

Faizi Enflasyonun Altına İndirdiniz:

- Enflasyonu Patlattınız.

- Ev Fiyatlarını Uçurdunuz Barınma Sorunu Çıktı.

- Araba Fiyatlarını Çıldırttınız, 2. El 1. Elden Pahalı oldu.

- Süt Fiyatlarını uçurdunuz. Millet Kızmasın diye fiyat limiti koydunuz. Bu sefer insanlara hayvanlarını kestirttiniz.

- Enflasyonu patlatınca, daha patlamasın diye elimizdeki en değerli şey olan rezervleri sattınız.

- Rezerv Bitince, TL daha çok çökmesin diye, şu anda ne büyük bir BELA olduğunu anladığınız KKM yi getirdiniz.

- Faizleri indirdiğiniz için şimdi ÇOK daha fazla arttırmak zorunda kaldınız.

- Yapmayın, Etmeyin diye yalvaran bu ülkeyi çok seven insanların üzerine Trolleri saldınız.

Ve hala konuşuyorsunuz, İNANILMAZ!

https://www.cumhuriyet.com.tr/ekonom..._medium=Gundem
    Cumhuriyetin yazdıklarını hepsi biliyor,bilmeyen koyunları,prensip nasıl olsa sallarım 2 palavra en önde din tacirliği hepsi inanır hesabında ve öylede oluyor,onların hesabı batan geminin mallarını yağmalamak.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,268
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Qylık 100.000 civqrında kiralanqn bir mb lojmanı var demek aasınun yanına gitme sebebi evi beğenmemiş olması
    Neden taktınız bu kadının maaşına,oda ye kürkümden faydalanıyor,adam ben ekonomistim orada nas var dedi zıçtı ülkenin ağzına,baktı olmadı madem çok zıçılmasın diye ingilizlen bu kadını getirdi maliyeye,herşeyin bir bedeli var,nasıl olsa tüm ülke onlara çalışıyor,elbet onlarada bir pay düşecek,olan onları destek veren koyunlara olacak,kesilmek için sıra bekliyorlar

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Neden taktınız bu kadının maaşına,oda ye kürkümden faydalanıyor,adam ben ekonomistim orada nas var dedi zıçtı ülkenin ağzına,baktı olmadı madem çok zıçılmasın diye ingilizlen bu kadını getirdi maliyeye,herşeyin bir bedeli var,nasıl olsa tüm ülke onlara çalışıyor,elbet onlarada bir pay düşecek,olan onları destek veren koyunlara olacak,kesilmek için sıra bekliyorlar
    maaşına takan yok istanbulda kiralar manhattını geçmiş ben bile ev bı-ulamadım annemin evine yerleştim ajitasyonuna taktık
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    küçük bebeği çocuğu bişeyler varmış ninesi bakacak demekki basganım evi begenme olayı değil yani

lojman ankara da finans istanbulda

Sayfa 26/1002 İlkİlk ... 1624252627283676126526 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •