TCMB: Parasal aktarým mekanizmasýnýn güçlendirilmesi ve kullanýlan sterilizasyon araçlarýnýn çeþitliliðini artýrmak amacýyla TL depo alým ihaleleri düzenlenecektir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
TCMB: Kredi kartý azami faiz oranlarý ve üye iþyeri azami komisyon oranlarýnda deðiþiklik olmayacaktýr
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ben önemli bir geliþme görmüyorum açýkcasý. Herkes gibi ben de umutlu olmak istiyorum ama hâlâ çok büyük bir umut yok içimde. Zaten enflasyon bu düzeye çýktýktan sonra indirmek çok zor ama bir tek enflasyonu düþürüp Türkiye ekonomisin düzelteceðiz diye bir þey de yok. Çok daha derin problemleri var Türkiye'nin... Az önce de bahsettiðim gibi sistem problemi. Türkiye'nin geliþmek için artýk önünde çok ufak bir pencere kaldý ama bunlarý kaçýracaðýz gibi duruyor. Þu anda bir tek faizleri artýrýp yurtdýþýndan bir iki bankadan kaynak getirip bu yapýlmaz.
Türkiye teknolojiyi doðru kullanmýyor, bir kere yatýrýmda çok geride; aðýrlýklý yatýrýmlar inþaat sektörüne gidiyor ama daha kötüsü kalifeye eleman yok. Lise altý eðitimi olanlar teknolojiyi kullanmakta zorlanýyorlar. Ýþ yine doðru seçime geliyor. Doðru teknoloji olsa onlar da kullanýr; bahçývanýn, iþçinin, elektrikçinin kullanacaðý teknolojiler de var. Ayrýca politik nedenlerden dolayý özgürlüðün kýsýtlanmasý nedeniyle Türkiye nin geleceði artýk iyice karanlýk görüldüðü için en parlak gençler yurtdýþýna gitmeye baþladý. Az insan giderse problem yok ama sayý bu kadar çok olunca bir çöküþe yol açar ve Türkiye bunun eþiðinde.
Prof.Daron Acemoglu'nun ifadeleri bunlar.
23 senenin 22 sinde, Faiz sebep, enflasyon sonuc diye bir palavra uydur.
Simdi faiz 42.5'a cikti diye milletin umutlanmasini bekle.
Bir suru terliksi hayvani trol ordusu olarak, dusunenlerin ustune sal.
Sonra enflasyonu indirirecegiz bak inmeye basladi bile palavralari ile uyutmaya devam et.
Bir kara bela gibi coktunuz milletin ustune, defolun gidin artik.
Yetmedimi goturdugunuz.
Türkiye faiz asansörünün mucidini bulmalý asansör arýza yapmýþ yukarýya týrmanmýþ duruyor çaðýrýyorsun aþaðýya inmiyor millet isyanda siz böyle garabet bir ülke gördünüzmü bunun faturasý maliyeti Türkiyeye nedir kimse bunlarýn hesabýný sormuyor bu bedeli yiyecek ekmeði olmayan ev sahibi cinayetine kurban giden kiracýler velhasýl biz ödüyoruz faiz saçmalýðýný aðýzlarýnda eveleyip geveleyenlerden hesabý sorulmalý gýdým faiz artýþlarý sadece kýsa vade günü kurtarmaya sakinleþtirici bir etki yapar para piyasalarý gerçeði bilirler aklý ermeyenlerle yol yürünmez delilerden dost olmaz
Zat zýbarmadýðý sürece gitmezler çökmeye devam ederler,trolü,medyasýný muhaliflerin üstüne saldýrmasýda cabasý,tabiki bir noktaya kadar,zamaný geldiðinde nasýl deliklerde fetoþçu aradýlarsa avlamak için onlar içinde öyle olacak,öyle hapis falan deðil,bulunduðu an mýhlanacak,5000-10000 senelik Türk kültürünün içine ettiler,zaten peþinden gidenlere ben Türk demem,içinden vazgeçip akýllananlara derim,Atatürke küfür et,þimdi çýksýnlar tavlama moduna girsinler,madem öyle KURUMLARDAKÝ TC SEMBOLÜNÜ GERÝ GETÝRSÝNLER,ne kadar iti kopugü,yobasý faþisti,mafyasý,ülke haini varsa hep içlerinde,hain demiþken eski hainleri bile kahraman yaptýlat,utanmadanda onlar sahte Atatürkçü hasý biziz desinler![]()
Akaryakýt sektörü kaynaklarýnýn verdiði bilgiye göre, bu geceden itibaren motorinin litre fiyatýna 1 lira 61 kuruþ zam gelecek
Yer Ýmleri