Originally Posted by
sindoma53
soruluyor bulut haftalık graf diyorsun ne demek istiyorsun diye öğrenmek isteyen arkadaşlar var.
sn seloo ya cvp verirken paylaşayım graf anlaşılsın diye basit olarak belirttim.
1-2 haftaya tamamlanır 2.58 altı haftalık kapanışlarda satışın devamını beklerim onuda grafa koydum.
ben bu kadar bozucaklarını düşünmüyorum 2.58-59 bandından dönüp bilanço dönemi 2.94 geçilirse 3.15 kadar hareketin devamını beklerim katalizör seçime giderken tek elle yönetilen bir borsada yukarıda girilmek istenecekdir diye düşünüyorum , diğer bir konu Bize gösterilen bankalara giren yabancı alımları emekli ve yatırım fonlarından çıkıp dışarki hesaplardan alınan mili yerli oyuncularsa o ayrı , ha gerçekten yabancı alımıysa ocağın 2. haftasından sonra diğer tahtalardada tırtıklamalarla hareketin devamını beklerim.
Arada hükümet ocak içinde katalizör haber koyacağınıda düşünüyorum sadece kalkış için ateş gerekli
dip not 2.58 kırılmamalı bu seneryom için.
özelden graf yok mu diye soruluyor gün içi hep arkadaşlar ben dün düşünce mi yazdım 2.61 gösterildi.
grafa göre dün güzel yerden alıcağım tahtalara girişler yaptım stoploss bandımda yukarda.
yarın bugunkü gibi genel momentum yakalarsak yükselişin devamını bekliyorum.
ha cuma günleri bizim borsada kenara çekilen oluyor bakalım.
istediğim yükseliş yarın olursa günlük graf paylaşıcam kapanışta.
bakalım hakkımızda hayırlısı..
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Yer İmleri