Sayfa 214/527 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264314 ... SonSon
Arama sonucu : 4215 madde; 1,705 - 1,712 arası.

Konu: CANTE - Çan2 Termik A.Ş.

Gelelim epiaş meselesine,dava kaybedilirse,bu sefer de tersi yapılarak bilançoda denge sağlanır.

Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    Gelelim epiaş meselesine,dava kaybedilirse,bu sefer de tersi yapılarak bilançoda denge sağlanır.
    tersi yapılarak ne demek?

Daha önce ne yapılmışsa demek.

4.  Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    daha bir gün var ama bu hafta beklentilerimi karşılamadı.. 18.30 ve 18.66 dirençleri mevcut.. adam olacak çocuk 19.08 ve üzeri..
    walsi çok severim ama borsada favorim samba.. senet dediğin samba yapacak..ancak cante mevcut sıkışıklığa rağmen hala çayda çıra havasında.. dükkanı kapamadım.. ama biraz hafifleyerek, samba yapacak senetlere yöneleceğim..
    kazancınız bol ve daim olsun..
    Samba yapacak hisseler hangileri peki Enerjilerde bir patlama olacak ama hangileri,ah bir bilsek. Ama şu atatp almadıkça ucuyor deli oldum şu dönemde zirve retest edecek gibi

5.  Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    Daha önce ne yapılmışsa demek.
    Anlar gibi yaptı ama anlamadı. Sormaya da korkuyor...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

6. Tahsisli muhabbetine umut verildi sonuç 0. Venezuela geyiğine hayal satıldı sonuç 0 . Olağanüstü toplantı dendi, sonuç 0 bile değil Beyler cidden başka ne kaldi hayal kurulacak, ona göre ekran başında beklemeye değer bir haber var mı yakında, eski zararları çıkarmak için hareket gelirse atlamak istiyorum. Ama hareket için endeks ve enerjilerin uçması gerekirse ne anlamı kaldı csntenin. Cidden beklediğimiz bir şey var mı yeni yakında? Yani sizin tutma sebebiniz çok önce aldiginiz için çok kardasiniz mi yoksa nedir

7. Siz üstatlar daha iyi bilirsiniz, karşılaştırmak ne kadar doğru ama Çates yeni halka arz 45-50 tl fiyatlarda ise , Bu kağıdın bu fiyatlarda olması doğru değil diye naçizane düşünüyorum. Bu beklentiyi oluşturmaz mı ? Not: kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

8. Sayın fenerbahceli

Elle tutulur bir haber, beklenti kalmadı maalesef. Muhtemelen şu mahkeme konusunu birileri içerden haber aldı, almasa şaşardım. Portföyün bir kısmı ile başka bir enerji şirketinde pozisyon alıyorum, ufak tefek bir çok hissem var ancak asıl para bağlı olanlar yerinde saymakta hatta bir kısmından (CANTE hariç) zarardayım. Kısacası durumumuz aynı sanki. Yabancılar para getirecek diye umutlanırken, adamlar sporcularımıza dahi vize vermemeye başladılar. Tam bir rezil dönem...

https://www.haberturk.com/bursa-ulud...i-3647161-spor
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

Sayfa 214/527 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264314 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •