Sayfa 547/1005 İlkİlk ... 47447497537545546547548549557597647 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 4,369 - 4,376 arası.

Konu: Viop LVll

1. Satan sattı. Bofa 3 milyar satacak değil yani.
    Tamamdır buradan artık kalkar.

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    bence çek parmağını oradan işaret olmaz
    Yannış anladın reisin parmağı Pala'nın şemsiye yerinde tutamaç gibi kullanıyor. Yoksa pala çok döver bizi tut reisim tut aman kaçırma

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    ula gübre yine tabanı bozamadı..

bu millet 400 den malı satmadıda neden 200 den satacam diye sıraya giriyo anlamak mimkin deel dayı bu borsayı.

kaat % 50 düştü tepeden
    pazartesi akşam alınır mı
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Reis malları kucakladık barajın kapağını kapat nefes alayım yoksa oksijensizlikten öleceğiz
    Tabi ya... barajın kapağını kapatki biz -baraj gölünde yaşayan-balıklar - da yaşayabilelim.
    Hem suyu sevmeyenler ıslanmasın.hemde barajın yukarısındaki suya muhtac olanlarda susuz kalmasın.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

5.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Satan sattı. Bofa 3 milyar satacak değil yani.
    Tamamdır buradan artık kalkar.
    Satar mı satar güven olmaz.. Onların işine akıl sır ermez. Zaten bugün de 500endex kutlamaları ışığında Bofa gerekli katkısını yapar CB ye..

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    pazartesi akşam alınır mı
    kumarlık alınır sanki ... bi aylık bira parasını çıkarsın yeterli.

baya riskli.

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

soruluyor bulut haftalık graf diyorsun ne demek istiyorsun diye öğrenmek isteyen arkadaşlar var.
    sn seloo ya cvp verirken paylaşayım graf anlaşılsın diye basit olarak belirttim.
    1-2 haftaya tamamlanır 2.58 altı haftalık kapanışlarda satışın devamını beklerim onuda grafa koydum.
    ben bu kadar bozucaklarını düşünmüyorum 2.58-59 bandından dönüp bilanço dönemi 2.94 geçilirse 3.15 kadar hareketin devamını beklerim katalizör seçime giderken tek elle yönetilen bir borsada yukarıda girilmek istenecekdir diye düşünüyorum , diğer bir konu Bize gösterilen bankalara giren yabancı alımları emekli ve yatırım fonlarından çıkıp dışarki hesaplardan alınan mili yerli oyuncularsa o ayrı , ha gerçekten yabancı alımıysa ocağın 2. haftasından sonra diğer tahtalardada tırtıklamalarla hareketin devamını beklerim.
    Arada hükümet ocak içinde katalizör haber koyacağınıda düşünüyorum sadece kalkış için ateş gerekli
    dip not 2.58 kırılmamalı bu seneryom için.
    grafa sadık kalıp 2. alımları yaptım 2.60 gösterdi pıst 100 de.
    bugun 2.58 altı kapanışa oynarsa tüm aldıklarımı satarım
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8. buralarda bile kapatsa 10 haftadır ilk defa tepmeden 270 doların altında 261 dolar cıvarı kapatacak

haftalık grafıge dıkkatlı bakmakta fayda var
    yorumlarım al, tut, yat, sat ve en önemlisi yatırım tavsiyesi olmayıp tamamen kendi görüşlerimden ibarettir.

Sayfa 547/1005 İlkİlk ... 47447497537545546547548549557597647 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •