Sayfa 550/1005 İlkİlk ... 50450500540548549550551552560600650 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 4,393 - 4,400 arası.

Konu: Viop LVll

1. uzun zaman sonra thy ve tupras eksi manada dirayet gösteremedi onlar da gumlucekse vah halimize tek umudumuz doların 40 60 bandına cikmasi

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Petkoyu tutun, gerisi önemli değil
    Güncelleme- Norveç enerji şirketi Equinor, Azerbaycan’daki hisselerini SOCAR’a devrediyor

ANKARA (AA) - Norveçli enerji grubu Equinor, Azerbaycan’daki varlıklarının tamamını
    ülkenin ulusal enerji şirketi SOCAR’a satmak üzere anlaşma imzaladığını bildirdi.
    Equinor’dan yapılan açıklamaya göre, şirketin ülkede mevcut varlıkları arasında
    Azerbaycan'ın en büyük petrol havzası Azeri-Çırak-Güneşli’deki (AÇG) mevcut yüzde
    7,27 hisse, Bakü-Tiflis-Ceyhan (BTC) boru hattındaki yüzde 8,71 hisse ile Karabağ’daki
    petrol sahasındaki yüzde 50 hisse yer alıyor.
    Satış miktarına ilişkin detay verilmeyen açıklamada, devir işlemlerinin gerekli
    yasal düzenlemeler ve sözleşmeden kaynaklanan onayların alınmasıyla tamamlanacağı
    belirtildi.
    1992'den bu yana Azerbaycan'da faaliyet gösteren Equinor, söz konusu kararın şirketin
    uluslararası petrol ve gaz faaliyetlerinin yeniden şekillendirmesi sürecinin
    sonucunda alındığını belirtti.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

3.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    uzun zaman sonra thy ve tupras eksi manada dirayet gösteremedi onlar da gumlucekse vah halimize tek umudumuz doların 40 60 bandına cikmasi
    THY 23 gündür düşüş trendinde ne dirayeti
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Sana güveenerek day trade long yaptım ..cari fiyattan

8350.00
    Yavaş yavaş öğrenmeye başladın vobu mertabi
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Yannış anladın reisin parmağı Pala'nın şemsiye yerinde tutamaç gibi kullanıyor. Yoksa pala çok döver bizi tut reisim tut aman kaçırma
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

6. Reis pala ile yağlı güleş yapıyorum. Pala kispetime elini soktu yağlı eli kayıp duruyor. Benim kisbeti yirtacak gibi. Yetiş reis yoksa beni götüreceğiz bu namussuz

7. Artık olay şemsiye grafiği ne evriliyor,demedi dimeyin
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yavaş yavaş öğrenmeye başladın vobu mertabi
    babayı tutumayalım bizde

8336.50

https://www.hisse.net/topluluk/showt...28#post6659628
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 550/1005 İlkİlk ... 50450500540548549550551552560600650 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız