Sayfa 572/1005 İlkİlk ... 72472522562570571572573574582622672 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 4,569 - 4,576 arası.

Konu: Viop LVll

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Çıkıp siyasilerden birileri borsa şöyle oluyor böyle oluyor diye Tweete veya tv de konuşmaya başlarsa ATEŞ yanacak demek benim graf için
    İki gün önce bunu yazdım bugun siyasiler konuştu borsa ile ilgili külünk de hafta sonu tweet atarsa tamamdır benim için
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Senin gidişat iyi değil Ayasofya abi, araba parasını kediye yüklüycen.
    Dua edelimde ölü kediyi zıplatmaya çalışmasınlar,direk gömsünler...
    aha döndü diyen mala sarılıyor, üüüle oluncada herif yedire yedire malı itekliyor
    en tehlikeli şelale cinsi
    Reis bugün kapanışa doğru bendeki parayla aldım. Daha arabanın paraya sıra gelmedi. Ki ben zaten onu zarar etmeden okuturum. Ha ben okutamadan düştü o zaman arabanın parasından azar azar Benjamin bozdurarak ilave yaparım. Bence gerek kalmayabilir. Çok sığ piyasa yükseltse bile çoğunun maliyetine %30 var. O yüzden yükselmesine bana yarar

Ariston abinin burnu iyi koku alır. O da haber dedi. Teknikçiler karikatürü çizer, bilgileniriz.
    Pastada ne var bilmiyorum ama bofa bugün bayağı bir Short realize etmiş olabilir. Yok Short devam derse dayak devam.

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bu şekilde tweet var silinmiş.

Vade sonuna kadar aşağı sürer ise fena.

[url]
    Uzlaşmaya zorlamak olabilir..
    Fiyatı 100 TL ye getirir ki, akla zarar işler..

gülben hala bişey demedi..

ben onu bilirim.

6.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Burnuma LEŞ kokuları geliyor...

YTD

Sayın nohut
    Yataş için kaç lira verirsiniz
    Yazdıklarımı üzerine alınma
    Hiç biri sana değil.

7.  Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    Ariston abinin burnu iyi koku alır. O da haber dedi. Teknikçiler karikatürü çizer, bilgileniriz.
    Pastada ne var bilmiyorum ama bofa bugün bayağı bir Short realize etmiş olabilir. Yok Short devam derse dayak devam.
    Abi yıl sonu bilançosunu gördükten sonra asıl kıyım olur. Hele üç aylık bilanço da daha kötü olacak. Bu seneki faizler dolar bu şekilde olduğunu sürece hiç bir şekilde yaramaz. Ama ümit var sanıyorlar. Nasıl ki Sasacilar da hayal varsa seçimden sonra girenlerin öyle hayalî var.

8.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    sormaa.. yanlışla bira şişesi saplandı bitarefına.
    İçtikten sonra şişeyi ortalıkta bırakma ki canın acımasin. Hele senjn terastakileri görürse şişematik olursun

Sayfa 572/1005 İlkİlk ... 72472522562570571572573574582622672 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •