Sayfa 576/1005 İlkİlk ... 76476526566574575576577578586626676 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 4,601 - 4,608 arası.

Konu: Viop LVll

1. Abicim benden 33 çalışır, 46 pahalı
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by mustaf2231 Yazıyı Oku
    mustaf2231 abeyim seçim sonrası ve de nato onayları sonrası ancak gündeme gelebilir. belki de o vakitten sonra abd kendi söküğünü dikemicek hale gelir abey. buffet gibi düşünmeyelim.

3.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Bu doğru
    Türk borsası spekülatiftir. Burada temel olarak beğendim aldım 15 sene tutarım diye işlem yapılmaz.
    Çünkü Türkiye zaten düzenli olarak büyüyen bir ülke değil.
    Thy, Tüpraş ı bile ne zaman alıp satacağını bilmezsen zarar edersin.
    Tabi bu her gün al sat demek değil. Yoksa buralarda sinirden dört dönersin..
    İşte bunun da sonu gelecek sanırsam yakın zamanda...

Yazın yabancı gelirse, non-stop bir ralli başlayabilir...Aklı olanın çoğu da o rallinin bir yerinde mutlaka silkelenir...Ondan sonra da uzun vadeli temettücüler bizle taştaş geçer

6 ay...gözünüzü kapatın...çok güzel şeyler olacak

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Abicim benden 33 çalışır, 46 pahalı
    abey biraz beklicen o vakit ben işimi bitireyim sonra sana havale ederim

5.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Ben de aynı fikirdeyim. ABD ile burasını karıştırmamak lazım.

1000 dolar sermayesi olan için gerçekçi fikirler üretmek lazım. En azından sıfırdan nasıl başlanıyor hazır reçete olur.

Bence Warren Buffet ilkeleri genelde minimum 100 bin dolar ve üzeri nakiti olan kişilere yönelik.
    Aynen onun da hikayesi öyle zaten, bu bir aracı kurumda danışmanlık yaparak ilk 100.000 doları yapıyor, ordan CocaColaya, ordan da Berkshire Hathaway....orda da kuzu kuzu temettü beklemiyor, genel kurulu ele geçiriyor..v.s.

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Raconda, al var, tut var, sat demek yok...

'Ben hissenin uzun vadede çok daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum.' dendi mi, hah işte o, sat diyecem de maçam yemiyor, onun yerine bunu diyorum demek..

7.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Eyvallah, site yönetimi şu itibar puanının sınırını kaldırsa da, orayı mesajlaşmak için kullansak, kısa mesaj gibi...okudum..tşk...v.s.
    yeminle aklımdan geçeni yazdın abey yapılan esprilere analizlere verilen haberlere tşk edilemediğinden alıntılamak zorunda kalıyoruz.

8.  Alıntı Originally Posted by abicim Yazıyı Oku
    Achiles abey yine güldürdün sende gül hep emi. bu arada tcell usd bazında düşüşü tamamlamış haftaya alırım sanırım accuk 46 stoplu.
    TCELL ' i son tarihi dibinde yakaladım, ahanda burası dip dedim, gidip TCELL topiğini de ikaz ettim, bi teşekkür eden oldu mu, yooöö..

Şaka bi tarafa, ya 1-2, 1-2 yaptı, ya da hala ikinci 2 yi çiziyor dolar bazlıda...hedef de olsa olsa feyza olur bu durumda

Sayfa 576/1005 İlkİlk ... 76476526566574575576577578586626676 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •