Sayfa 690/1200 İlkİlk ... 1905906406806886896906916927007407901190 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 5,513 - 5,520 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

Alıntı Originally Posted by beetlejuice Yazıyı Oku
    Sewgili Kar ,

Rica etsem ZOREN grafiğini yorumlayabilir misin ?
    Bizi kanser edecek. Dün güzel bir açıklama geldi ; küçük bir tepki sonrası yine başını öne eğdi hafiften......

Şimdiden teşekkürler.
    Beetlejucie.......
    Dün güzel bir haber geldi,solar panellerle ,güneş enerjisiyle elektrik üretme ile ilgili.Bende destek olayım Zoren'e dedim kendi kendime.Güneş enerjişinden yararlanma işini oldum olası proje olarak severim ,beğenirim ,heryere yayılsın isterim.ENerji sekterüne odaklanmak lazım bence.Üretelim,faydalanalım rüzgardan ,güneşten nereden olursa olsun.
    Akıl,adama sermayedir.

2.  Alıntı Originally Posted by kar Yazıyı Oku
    Dün güzel bir haber geldi,solar panellerle ,güneş enerjisiyle elektrik üretme ile ilgili.Bende destek olayım Zoren'e dedim kendi kendime.Güneş enerjişinden yararlanma işini oldum olası proje olarak severim ,beğenirim ,heryere yayılsın isterim.ENerji sekterüne odaklanmak lazım bence.Üretelim,faydalanalım rüzgardan ,güneşten nereden olursa olsun.
    TŞK, kar.......
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

3. Kipa için helal olsun sacro üstad

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Afyon haftalık-log

Bilançosu güzelmi, gidermi,düşermi hiç bilmem. Çizer geçerim. Nasibin ise yersin. Gerisi senin işin. Beğenirsen incele, beğenmez isen bak geç.

MRSHL- Haftalık Log
    Kendi bakış açımdan.

Bilançosu güzelmi, gidermi,düşermi hiç bilmem. Çizer geçerim. Nasibin ise yersin. Gerisi senin işin. Beğenirsen incele, beğenmez isen bak geç.

6.  Alıntı Originally Posted by BağkurEmeklisi Ninja Yazıyı Oku
    AKFGY de halka arz oldugundan beri uyuyordu. İki gun once yuksek hacimle duseni kirdi. Onayi da almis gibi. Kurbaga presensese donusecek mi?

not: grafik twitterda El_Mundo isimli kullanicidan alintidir.
    1,77 gordu bugun pehhh

7. #Ichimoku (#senkospanB #kijunsen) birbirine yakın olan hisseler.
    Daralma sıfır olan tam kesişim
    yeşil=kijunsen
    kırmızı=senkospanB

#BollingerBand daralma
    en dar en üstte.

Jants. Destek 28.10 Direnc 29,40.Bugun Bist ile hareket etti.Iyi tutundu diyebiliriz. Aslinda hizli yukselis icin tam kivama gelmis durumda.2x tavan yapmasi 3 gun'e bakar .YTD

Sayfa 690/1200 İlkİlk ... 1905906406806886896906916927007407901190 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •