Sayfa 577/1005 İlkİlk ... 77477527567575576577578579587627677 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 4,609 - 4,616 arası.

Konu: Viop LVll

1. Sohbet odasında konuşulana göre dersaneci de ben özel fonumu (sanırım içinde GUBRF olan) satıp spot GUBRF alıyorum demiş.

Bir gariplik var.

Hafta sonu durup dururken bugün borsada ne oldu anlaşılır.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by abicim Yazıyı Oku
    abey biraz beklicen o vakit ben işimi bitireyim sonra sana havale ederim
    Tamam abicim sıkıntı yok beklerim, sen işini bitir türkcelden sona sana 13 taleden petko verelim
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    TCELL ' i son tarihi dibinde yakaladım, ahanda burası dip dedim, gidip TCELL topiğini de ikaz ettim, bi teşekkür eden oldu mu, yooöö..

Şaka bi tarafa, ya 1-2, 1-2 yaptı, ya da hala ikinci 2 yi çiziyor dolar bazlıda...hedef de olsa olsa feyza olur bu durumda
    yok öyle demeyelim de abey (ed 3 e gidiyor olabileceğinden) tl bazlı 80-100 arası yapsın ben kaçarım feyza için gübre olmasını beklerim abeyim

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Tamam abicim sıkıntı yok beklerim, sen işini bitir türkcelden sona sana 13 taleden petko verelim
    az kaldı abeyim yetişecem imdadına oksijen tüpü ile

5.  Alıntı Originally Posted by abicim Yazıyı Oku
    yok öyle demeyelim de abey (ed 3 e gidiyor olabileceğinden) tl bazlı 80-100 arası yapsın ben kaçarım feyza için gübre olmasını beklerim abeyim
    Valla ya burası 1-2, 1-2

Ya dediğiniz gibi LD 1-3-5 ilerliyor son 5 var,

Ya da şu ikinci yapı üçlü flat çizecek, açıkçası pek belli değil...

6.  Alıntı Originally Posted by abicim Yazıyı Oku
    az kaldı abeyim yetişecem imdadına oksijen tüpü ile
    Hiç acele etme, benim solungaçlarım çıktı, sanırsam evrim geçirdim suyuniçinde nefes alabiliyorum
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Sohbet odasında konuşulana göre dersaneci de ben özel fonumu (sanırım içinde GUBRF olan) satıp spot GUBRF alıyorum demiş.

Bir gariplik var.

Hafta sonu durup dururken bugün borsada ne oldu anlaşılır.
    Ben gübreyi eskiden de severdim. 60-70 arası iyi kazanmıştım.

Ben gübreye salı günü girmeyi düşünüyorum. Grafiksel olarak orayı gösteriyor. Yuvarlak 170- 90 arası alır sonra beklerim. Ort 130 ortalama olur. 130 bin ayırayım bari.

Yatırım tavsiyesi değildir.

8. o yüzden 46 stop yazdım achiles abey abey grafiğindeki gibi olursa tekrar girişi takip ederim sağolasın

Sayfa 577/1005 İlkİlk ... 77477527567575576577578579587627677 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •