Originally Posted by
muhteberu
Koç Holding: 61 fabrika, 96 bin çalışan var, yüz yıldır faliyette ve 8 milyar dolarlık sermayesi var Menzil tarikatı: Şeyhi ölünce 55 milyar dolarlık servet ortaya çıktı. Bunlar ne ürettiler de bu serveti yaptılar?
Kim ne üretip ne satıyor bilmiyorum, belki fabrikaları vardır günahlarını almayayım malum onların günahları az değildir...
Bizim burada Çürükcü olarak bilinen yaşlı biri var, haldeki çürük meyve sebzeleri getirip pazarın kenarında tezgah açıp satıyor, millet biraz ayıklanmış olanlar dan ekilebilir olanları alıyor hatta bazı ürünleri hayvanlarına vermek için satın alıyor bu adamdan... (Bende ekmek için soğan almıştım 3-4 sene önce mesela...) İşte bu yaşlı amca ilçeye bağlı yakın bir köydeki sayılı zenginlerdenmiş sonra hangi tarikata girdi bilmiyorum ama bir tarikata girmiş, tüm servetini sıfırlamış...nasıl oldu bununda ayrıntısını bilmiyorum, parası kalmayınca geri gelmiş şimdi bu çürük meyve sebze satma işini yapıyor... Bizim burada ya bu tarz tipler var yada diğer türlü servetini sıfırlayan tipler var (Ka..., Kumar,...)
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Yer İmleri