Originally Posted by *Bozkurt Saol mertabi, herkes suyuniçinde mi İğne ucu kadar bile kuru yer kalmasın, iyice dalın suya Sabah sen yokken daldık dipten midye çıkarttık
Hayat hoş gerisi boş
Originally Posted by mert45 Sabah sen yokken daldık dipten midye çıkarttık Günün dibini daha işaretlemedim
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Günün dibini daha işaretlemedim Sen keyfine bak artık 8134.00 Originally Posted by çıtak 813850 (6500 point zararına ) şorta döndük 61,75 garan lönkler kaldı elde... onlarıda aynı yerden şorta döndürebilirsem 2. seans DEVRE KESİCİ'ye oynarız belki
Originally Posted by mert45 Sen keyfine bak artık 8134.00 Açarsam barajın kapaanı görürsün
Originally Posted by *Bozkurt Açarsam barajın kapaanı görürsün Ben göreceğimi gördüm zaten ..raat ol keyfine bak Öğleden sonra PETKM e dalacaam ARALIK vadesi 17.88 Vob 8118.25
Originally Posted by mert45 Ben göreceğimi gördüm zaten ..raat ol keyfine bak Öğleden sonra PETKM e dalacaam ARALIK vadesi 17.88 Vob 8118.25 Sende gel tam olsun
Originally Posted by *Bozkurt Sende gel tam olsun Petkim hasbelkader alım satım yapan acemi birini yani beni bekliyor : )
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
Originally Posted by *Bozkurt Sende gel tam olsun Öğleden sonra dedim ya 17.80 8105.00 Originally Posted by pisyedili01 Petkim hasbelkader alım satım yapan acemi birini yani beni bekliyor : )
Forum Rules
Yer İmleri