Originally Posted by mert45 Geçen vade 4 dı ...gelişme var yanee ..kaybetmekte Abey bu kumarhanede gercekten bu kadar para sokuyormusun maksimum 1 milyon ana para sokulacak bir yer bence tabiki. Geçmiş olsun
Originally Posted by *Bozkurt Napim abi maliyet 8008 di, yarın oynarız artık 7910.00 gördü şimdi 7950.50 Son bi param kaldı ,akşama simit mi alayım ..son bi long mi yapayım
Hayat hoş gerisi boş
Yanlış anlaşılmasın, hissede kol kesme falan yok. Sonuçta vadesi yok. Ölene kadar tutulabilir
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by Karax Abey bu kumarhanede gercekten bu kadar para sokuyormusun maksimum 1 milyon ana para sokulacak bir yer bence tabiki. Geçmiş olsun Sağ ol canım benim
1 kasımda 7300 civarından tepki verip 1ayda 8150 görmüştü, Acaba buradan ikili dip yapıp döner mi bakacağız.
Originally Posted by *Bozkurt Kol kestim, nalet olsun işaretledin mi dibi kolla kurtardınsa iyi beni sünnet etti dgate
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by akcay hocaaa bitir hocaaaa Abi hoca pamuğu almaya giti
Originally Posted by *Bozkurt Yanlış anlaşılmasın, hissede kol kesme falan yok. Sonuçta vadesi yok. Ölene kadar tutulabilir Tabii cnm ..bizi suyun altına al ..sonra boole yaz
Forum Rules
Yer İmleri