Sayfa 685/1005 İlkİlk ... 185585635675683684685686687695735785 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 5,473 - 5,480 arası.

Konu: Viop LVll

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    2023 bitene kadar GÜLLÜ den elindeyim işte oyuncak gibi şarkısını çalıcaklar:)
    7500 altı yok diyen uzmancıklar şimdi 6500 leri veriyorlar.
    2 ay önce bloomberge çıkan uzmancıklar borsayı överken şimdi 2024 zor bir sene olacak diyorlar
    sonuçta bu işin bileni yok katalizör diye önümüze getirdiklerini pozisyonları değişince aksini söyleyen adamlarla dolu piyasa .
    şarkı güzel arada bofa rap yapıyor
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2. Enflasyon muhasebesi, resesyon ve seçim.... Bu dönemde doğru hisse bulabilmek?

3.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Muhtemelen oyunucuları sıfırlamak istiyorlar, elinde para kalırsa tekrar geri gelirler diye düşünülüyor.
    Milyonlarca kaybeden adam kaybetti parayı nereden bulacak. Ancak seçil Erzan gibi bulur.

4. Düz TL varlığı olan az, faizleri yükselttikçe elinde hisse, tahvil, dolar, altın, emlak, araba olanları sıkıştırırız mantığı var. Öte yandan üretim maliyetleri artıyor.

Başarılı olmadığı takdirde, yine aynı şeyler olur.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5. Dün İngiltere'de Türk market malları Türkiye'den daha ucuz diye video vardı.

6. Dibini bulamazsınız bu piyasanın, çünkü oyun tamamen psikoloji ye döndü.
    kredili maldan uzak durun , sepet yapın , her tahtaya domates olmayın salça yaparlar.
    dün teknik olarak dolar bazlı formasyonu tamamladık , yalnız tahtalar arası korelasyonun bozulduğunu anlatmaya çalıştım geçen hafta x30 da bunun ayarı yapılacak bu hafta ve önümüzdeki hafta içinde , halka arz ve enerji tahtalarında bu operasyon yapıldı sıra ile her lig kendi içinde graflarını resetliyor , ocak 2. haftası ve şubat 25 arası bir yükseliş beklentim başlayacak kendi graf ve seneryoma göre oyunumu ve alımlarımı buna göre kademeli yapıyorum.Dediğim gibi bu dönemler tamamen psikoloji yürütme ile alakalıdır yürütemiyen ekranın karşısına oturmasın sağlığınızdan olursunuz.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7. Geçen faiz artışları işe yarıyor mesajı verilebilmesi için borsanın düşmesi gerekiyor kemik sesi lazım demiştim.

Biraz kaşınınca herifler kaşıyor.

GARAN 56.80.... vadeli 56.00 ?

Sayfa 685/1005 İlkİlk ... 185585635675683684685686687695735785 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •